mynewspapers.net

Hur att betygsätta grafit Driver schakt

Hur att betygsätta grafit Driver schakt


Beakta tre faktorer när du väljer rätt grafit driver skaft: flex, vikt och flex point. Genom att ta dessa faktorer i beaktande, kan en golfare betygsätta driver axlar vid kännetecknen mest positiva hans spel. Golfare har unika egenskaper att faktorn till det bästa valet av en drivrutin axel. En 6-fots lång ung man måste välja olika egenskaper i ett schakt än en 5-fots senior kvinna, och de skulle betygsätta axlarna annorlunda.

Instruktioner

• Mät din klubbhuvudets hastighet att avgöra rätt skaft flex för din sving. Detta är den viktigaste faktorn i betyg en drivrutin axel, som en golfare kommer inte att ge optimala resultat om använder fel flex. Klubbhuvudets hastighet på effekter kan mätas med en enhet som ansluts till klubben eller genom att använda en elektronisk swing hastighet monitor. De flesta golfbanor har enheten och personal utbildad för att mäta svinghastighet. En genomsnittlig svinghastighet med en förare på 60 km/h eller mindre bör använda en damer ("L") flex. Swing hastighet av 60 km/h-75 bör använda en senior flex ("A"). Swing hastighet av 75-90 MPH efterlyser en vanlig ("R") flex. Hård ("S") axlar är konstruerade för en hastighet på 95 km/h och snabbare svängningar. Extra hård ("X") sladdar är endast för de mest kraftfulla gungorna av 115 MPH och snabbare. Bestämma svinghastighet att begränsa fokus till föraren axlar som är rätt flex för individen.

• Bestäm vikten av axeln för föraren genom att läsa på etiketten eller skriften på axeln. De flesta moderna axel tillverkare ut vikten i gram direkt på grafit skaft. Lättare vikt schakt i intervallet 50-70 gram kommer att gynna golfare med en långsammare, slät sving. Golfare som swing svårare eller är starkare kommer att föredra en tyngre axel eftersom det ger dem möjlighet att bättre känsla club huvudet under svingen.

• Välj din önskade bollbana att bestämma flexpunkten du behöver. Golfare som vill slå bollen högt vill en låg flex point. Andra som vill hålla sina bollflykt låg vill en hög flex point. Flex point är ofta tryckt direkt på axeln och, om inte, kommer att listas på tillverkarens specifikation lista.

• Använd tre faktorer av flex, vikt och flex point för att bestämma axeln bäst utrustade till ditt spel, sedan Betygsätt axlarna enligt hur väl de passar dina kriterier. Överväga om axeln passar önskad klubbhuvudet, utseende, pris och prestanda.