mynewspapers.net

Hur att beskära körsbär prydnadsträd

Hur att beskära körsbär prydnadsträd


Cherry prydnadsträd växa i många delar av USA och Kanada och har ursprung från Japan.Canadiangardening.com stater, "dekorativa körsbär skickades som gåvor för vänskap av Japan till städer i Nordamerika början så tidigt som 1912, när 3.000 gavs till Washington D.C." Körsbärsträdet tilltalande struktur kräver rutinmässig beskärning att behärska ett önskat utseende för trädgårdar och gatan sidor lika.

Instruktioner

• Trimma ut grenar som har brutit till följd av väder eller natur. Det rekommenderas av Purdue University att börja beskärning prydnads körsbärsträdet blommar har ägt rum i slutet av våren. Gör din klippa 1/4 tum ovanför en nybildade bud eller noden, att främja en ny gren.

• Skär bort grenar som korsar varandra eller gnugga noga, orsakar onödig stress till trädet. Än en gång göra cut 1/4 tum ovanför en nod.

• Nypa ut tillväxt skotten som visas i slutet av våren att bibehålla den nuvarande storleken på trädet. Detta är ett användbart verktyg att hantera träd nära byggnader eller under kraftledningar. Håll den nya tillväxten klustret, bestående av knoppar som sitter nära varandra, och vrida och dra klustret av extremiteten. Med hjälp av fingrarna kommer att få ett mer naturligt utseende än användning av saxen eller grensaxar.

• Övervaka trädet för tjock tillväxt som ger svag eller trådiga lemmar, normalt återfinns på inre grenar. För att balansera trädet ut, utföra gallring nedskärningar på den inre strukturen. Ta bort en till två lemmar på varje större, överordnade grenen i hela centrum i trädet för att minska de totala lemmarna med 20 till 30 procent. Ta aldrig bort mer att 30 procent i en gång trimning.

• Skär tillbaka lemmar precis ovanför en nod som har blivit för lång för deras plats. Denna metod är ungefär som nyper, förutom det används för när grenarna är redan tydligt. använda grensaxar eller sax kan minska långa armar och ben som kan störa kraftledningar, tak eller windows eller att hålla ett mer tilltalande utseende.