mynewspapers.net

Hur att behandla vattkoppor med naturmedicin

Hur att behandla vattkoppor med naturmedicin


Vattkoppor är ett virus som orsakar en kliande utslag som täcker hela kroppen. Medan huden rensar ofta i ett par dagar, är sjukdomen i kroppen mellan 10 och 21 dagar, orsakar en låg feber, huvudvärk och svaghet. Vattkoppor drabbar de flesta människor under barndomen och är ofta helt enkelt "toughed," men naturliga läkemedel kan bidra till att minska symtomen och ärrbildning på grund av pox själva. Läs vidare för att lära sig att behandla vattkoppor med naturmedicin.

Instruktioner

• Lindra klådan med havregryn, den vanligaste naturmedicin för behandling av vattkoppor. Koka två koppar med havregryn i 64 oz. vatten i cirka 15 minuter. Häll hela blandningen i en tygpåse, såsom ett gammalt örngott, och knyta upp. Låt påsen flyta i vattnet medan du njuter i ett varmt bad.

• Applicera ett tunt lager av alla naturlig honung till de drabbade områdena att lindra klådan och läka vattkoppor blåsor. Honung har använts i århundraden som en naturmedicin för olika krämpor. Det har naturliga anti-bakteriell och anti-svamp egenskaper som hjälper påskynda läkning och förhindra infektion av vattkoppor blåsor.

• Rub vitamin E olja in i huden efter bad och innan sängen för att lindra och läka blåsor hud. E-vitamin hjälper inte bara för att läka vattkoppor blåsor, detta naturliga läkemedel hjälper också till att minska ärrbildning, så fortsätter användning även efter viruset har gjort sitt.

• Äta soppa gjord på morot och koriander för att förkorta en släng av vattkoppor. Skär 1 kopp morötter och 1 tsk av färsk koriander i små bitar och koka tills moroten är genomkokt. Äter detta helande soppa minst en gång om dagen tills symtomen avtar.

• Dricka kamomillte hela dagen som behövs för att bidra till att lugna kropp och själ. Kamomill är en mycket skonsam och naturlig lugnande medel som kan hjälpa lugna nerverna. Tillsätt citron och honung till ditt te om så önskas.