mynewspapers.net

Hur att behandla vattkoppor med havregryn

Hur att behandla vattkoppor med havregryn


Ett havremjöl bad är det säkert, naturliga och effektivt sättet att lindra klåda orsakad av vattkoppor. Genom att lösa kolloidalt havregryn--som är havregryn som har varit mals till ett fint pulver--i ett badkar fullt av kallt vatten, kan du uppleva lindring i flera timmar.

Instruktioner

• Använda en kaffekvarn eller matberedare till mill kolloidalt havregryn från havregryn för att behandla vattkoppor. Vet du när Havre är grunden ordentligt när en sked upplöses snabbt i ett glas vatten, producerar en mjölkig vätska.

• Lös 1 till 3 koppar kolloidalt havregryn i cool till ljummet badvattnet, tar tid att se till att alla havregryn klumpar bryts helt. Badvattnet bör visas jämnt mjölkaktig innan du får i badkaret.

• Blöt i badkaret i minst 15 minuter, ta hand för att doppa så mycket av din kropp som möjligt under ytan av vattnet. Undvik att få någon av vattnet i ögonen, eftersom havremjöl kommer sticka, och vara noga med att få in och ut i badkaret, eftersom det är hala.

• Ta bort hela havregryn rester från din hud innan du stänger helt badkaret genom att skölja i kallt vatten. Någon överbliven havregrynsgröt kan torka ut huden och öka klåda.

• Torka kroppen noggrant av badda bort fukt med en tjock, absorberande handduk. Undvik att gnugga huden med handduken och irriterande sår från vattkoppor, som kan orsaka blödning och ärrbildning.

• Upprepa proceduren minst två gånger om dagen för att effektivt behandla smärta och klåda orsakad av vattkoppor.

• Gäller calamine lotion för din hud innan du få klädd. Används i kombination med havremjöl bad, calamine lotion kan lindra smärta och klåda orsakad av vattkoppor under hela dagen.