mynewspapers.net

Hur att behandla trä för termiter

Hur att behandla trä för termiter


Om du bygger ett däck eller ett liknande utomhus projekt som är i riskzonen för termit angrepp, kan du skydda träet med en förebyggande Borat behandling. Borat är en vattenlöslig kemikalie som används för att förebygga och kontrollera termit infestationer. Kemiskt diffunderar in i trä, att skapa ett hinder termiter inte kan passera. Termiter är förgiftad när de äter de behandlat virket. När behandlas, måste trä vara belagd med en finish att försegla i Boratjoner.

Instruktioner

• Rengör trät av smuts och eventuella ytfinish, som lack. Träet ska vara torrt, med en inre temperatur på minst 4,44 grader Celsius. Om virket har lagrats i en kall miljö, placera den på en varm plats i några timmar innan behandling.

• Täck din arbetsplats med tidningen. Ventilera utrymmet genom att öppna ett fönster och kör ett fan. Bära arbete handskar, filtrering mask och skyddsglasögon för att skydda din hud, ögon och lungor.

• Blanda ett halvkilo Borat konserverande med en gallon vatten-- eller en multipel av Nyckeltalet--i en hink med en paint omrörare. En kvart av konserveringsmedel är normalt lika med ett pund.

• Tillämpa konserveringsmedlet i trä med hjälp av en pensel. En blandad gallon täcker 150 till 200 kvadratfot av trä. Gäller det konserveringsmedel som liberally, grundligt blötläggning båda ändar. Ställa in trä undan torka. Vänta i minst fyra timmar innan du använder ett andra skikt.

• Tillämpa en vattenavvisande yta på träet med en pensel, 48 timmar efter andra lagret.

• Rengör dina händer, kläder, penslar och fungerar området med hjälp av tvål och vatten.