mynewspapers.net

Hur att behandla magen virus symtom

Hur att behandla magen virus symtom


Miljontals människor världen över upplever mage virus varje år. Ingen är immun mot att bli en mage virus; Det kan drabba alla, från spädbarn till äldre. De flesta fall har senast från en till tre dagar, men vissa människor varit kända för att vara sjuk i en vecka med den. En mage virus tar inte faktiskt plats i magen men i tunntarmen. Genom att behandla symtomen, kan du hitta lättnad och att kunna bli bättre, snabbare.

Instruktioner

Hur att behandla magen Virus symtom

• Drick mycket vätska. En mage virus leder ofta till du kräkningar eller har diarré. Om diarrén är mycket dålig, så har du kan bli uttorkad. Dricka mycket vätskor såsom vatten eller sport kan drycker bidra till att fylla på och hydrat kroppen. Det hjälper också för att få dig väl snabbare. Om du får mycket uttorkad, kan du få sätta på sjukhuset och sätta på en IV.

• Ta paracetamol. Många människor upplever en feber som kan köra upp så högt som 40 grader C. ta en dos av paracetamol kan hjälpa till att sänka temperaturen. Paracetamol kan också arbeta för att lindra värk och smärta är associerad med en mage virus.

• Få resten. När du har en mage virus, kan du känna dig trött och tömd på energi. Att få mycket vila är en av de bästa sätten att behandla detta mage virus symptom. Du kroppen läker sig själv medan du sover och detta gäller för när man är sjuk, alltför. Inte får tillräckligt resten kan faktiskt hålla dig från att bli bättre.

• Ät mjuka, intetsägande mat. Med en mage virus behöver du inte äta något kryddig eller stekt. Livsmedel som gelatin, kex och rosta sit lätt på en sjuk mage och bör ätas. Kyckling Nudel tvål är en annan mat som inte kommer att störa en redan sjuk mage. Ibland, men kan inte magen hantera livsmedel. Det är vid denna tid som du ska bara dricka gott och inte oroa sig äta tills du är redo.

• Använda en värmedyna. Magkramper åtfölja ibland ett virus. Paracetamol kan hjälpa till att lindra smärta i samband med magkramper, är ett annat sätt att sätta en värmedyna mot din mage. Inte sätta värmedyna på hög och sedan direkt på huden eftersom det kan bränna dig.