mynewspapers.net

Hur att behandla lunginflammation med naturläkemedel

Hur att behandla lunginflammation med naturläkemedel


Lunginflammation är inflammation i lungan som orsakas vanligen av infektion--bakterie, virus eller svamp. Den vanligaste formen av sjukdomen är i hög grad bakteriell karaktär, även om lunginflammation är ibland orsakas av ett virus (viral lunginflammation). Symtom är inflammerad och smärtsamma lungor och bröstet, andningssvårigheter, sträng kyla och influensaliknande symtom, svullna körtlar, feber och betydande till svår slemhinnor uppbyggnad. Sjukdomen kan för så lite som 1 månad och framsteg för så länge ett år eller mer. Lunginflammation är vanligtvis behandlas med antibiotika, men i vissa fall, främst viral, sjukdomen kan inte svarar på antibiotikabehandling. Det finns flera naturliga och växtbaserade rättsmedel för att behandla lunginflammation. En 3-månaders Behandlingsprogrammet rekommenderas. Läs mer om hjälp.

Instruktioner

• Ta bort stora mängder av animaliskt protein från din kost. Under en dust med lunginflammation är det viktigt att få så mycket protein från vegetabiliska källor som möjligt. Stora mängder av animaliskt protein kan vara svårt på matsmältningssystemet, särskilt om du är sjuk. När du är sjuk, är det viktigt att hålla dig regelbundet och låta hela livsmedel att arbeta snabbt så att din kropp kan absorbera näringsämnen och bekämpa infektionen. En hälsosam mängd protein finns i grönsaker som rödbetor, kronärtskocka, spenat, blomkål, ärter, aubergine och potatis.

• Finhacka 4 till 6 vitlök handskar och 1/2 lök. Lägg till 235 till 295ml (8 till 10 uns). vatten och 2 tsk honung. Blanda väl och dricka 30 minuter innan du äter din första måltid. Denna blandning hjälper öppna din bronkial passager så kan du bo bekvämt under dagen. Drick blandningen hela dagen om du känner dig ovanligt överbelastade.

• Dricka ett 355 till 415 ml (12 till 14 ounces) glas tranbär/äpple juice med frukost. Detta kommer att lägga till antioxidanter i ditt system. Inte äta någon fast föda till frukost, med undantag för en liten skål med yoghurt eller kefir.

• Dricka en kalium buljong med lunch. Att göra kalium buljong är enkel. Det kan göras genom pressning 2 stora morötter, 2 stjälkar selleri, 4 vitlöksklyftor, 2 rädisor och några nypor persilja. Om du inte har en juicepress, dricka 295 till 355 ml (10 till 12 uns) för låg salthalt grönsaksjuice. V8 Juice är bland de översta varumärkena. Det är viktigt att få så mycket kalium som möjligt under en dust med lunginflammation. Kalium hjälper till att reparera skadade vävnaden i lungorna. Drick inte en kalium buljong om du har hjärtsjukdom; kalium hjälper till att reglera ditt hjärta funktion och för mycket kan vara farligt. Kontakta din vårdgivare innan du dricker en kalium buljong.

• Dricka ett 355 ml (12 ounce) glas morotsjuice med middag. Lägg till 1 msk cayennepeppar. Morotsjuice kommer att läka lungor, och lägga till antioxidanter i din skadad vävnad. Morotsjuice, förutom att vara en underbar källa till vitamin A, är också rik på kalcium, magnesium, kalium, fosfor, järn och vitamin B-komplex. Cayenne kommer att öka effektiviteten av morotsjuice. Det hjälper också att reparera vävnader i lungorna.

• Dryck 1 eller 2 koppar Olivbladsextrakt extrahera te innan sängen. Olive leaf extract fungerar som ett naturligt antibiotikum och kommer att hjälpa kroppen bekämpa dina infektioner genom att attackera lunginflammation, samtidigt som resten av ditt immunförsvar friska. Olive leaf extract säljs i te form på hälsokostbutiker. Det finns också i kapslar, pulver och som en flytande elixir, om du vill ta det i annan form än te.

• Koppla av i ett syre bad åtminstone en gång om dagen. En syre badet består av att lägga till 2 koppar av väteperoxid, 1/4 kopp av havssalt och 1/2 kopp bakpulver till ett varmt bad. Sitta i minst 15 till 30 minuter. Ett syre bad hjälper dig att andas när det oxiderar gifter och slemhinnor byggt upp i lungorna så de kan släppas igenom dina porer, näsa och urin.

• Tillämpa en senap gips på bröstet två gånger i veckan. En senap gips görs genom att blanda 2 msk senapspulver, 2 ägg, 6 msk vete blomma och en kopp vatten till pasta. Applicera frikostigt till bröstet och låt det sitta i 20 minuter, eller tills du hud färger till en ljus rosa färg. Denna blandning kommer hållas ta gifter i lungorna till ytan så att de kan fly genom porerna. Använd inte senap gips om du har någon allegies till senap, ägg eller vete.

• Sitta i en varm bastu eller ångbad i 20 minuter minst en gång i veckan. Om det inte finns en bastu eller ånga rum Lägg 10-20 droppar Eukalyptusolja i ett varmt bad. Andas in ångan långsamt och låt oljorna att öppna porerna så gifter kan vara utsläpp via huden.

• Utför en nasal/slemhinnor behandling minst en gång per dag eller efter behov: ta en stor kastrull med vatten till en koka. Tillsätt 5-10 droppar eukalyptusolja. Placera en badhandduk över huvudet och andas in ångan från vattnet. Gör detta tills vattnet är rumstemperatur eller ånga avtar.