mynewspapers.net

Hur att behandla hyperpigmentering med Kojic Surt

Hur att behandla hyperpigmentering med Kojic Surt


Hyperpigmentering, där delar av huden blir mörkare än resten av huden, kan vara fula, särskilt på ansiktet. Ofta, den orsakas av solskador, akne eller ärftlighet, men det kan ha andra orsaker. Lokal behandling är den minst invasiva och mest prisvärda sättet att behandla detta tillstånd. Den mest populära topikal behandlingen av hyperpigmentering är blekning grädde. Hydrokinon är den vanligaste ingrediensen i blekning produkter, men Kojic Surt används också i vissa produkter. I Japan är Kojic syra produkter att föredra för att behandla hyperpigmentering.

Instruktioner

• Se en hudläkare om din hyperpigmentering först. I vissa sällsynta fall, kan hyperpigmentering vara ett symptom på en annan sjukdom eller störning som ska diagnostiseras. Att tillhandahålla en anamnes bör hjälpa din läkare avgöra vad som orsakar din hyperpigmentering och behandlingar kan fungera för dig.

• Behandla din hud med produkter som innehåller Kojic Surt. De vanligaste formuleringarna är krämer och tvålar. Det lättaste stället att hitta Kojic produkter är i avsnittet hudvårdsprodukter i ett varuhus, som de inte transporteras vanligen i droghandel.

• Ren hud innan Kojic acid produkten. Det är bäst att använda en mild rengöringsmedel, som hudirritation kan förvärra hyperpigmentering.

• Tillämpa Kojic acid produkten till bara de mörka områdena du vill lättade. Kojic syra hämmar tyrosinas, som reglerar produktionen av melanin. Produkten används på andra områden kommer att orsaka oönskade blixtar, kallas hypopigmentering.

• Tillåt produkten att sjunka ner i huden innan du använder några andra hudprodukter i området. Detta säkerställer maximal effektivitet.

• Fortsätta att använda produkten i flera månader innan de slutliga resultat. Hud blekmedel och vitmedel agera gradvis. Det kan ta så länge som 6 månader för området att vara lättade till din belåtenhet.