mynewspapers.net

Hur att behålla en bröst efter 50 år gamla

Hur att behålla en bröst efter 50 år gamla


Lita på mig. Om du tränar regelbundet med vikter och redan har några muskulösa definition, kommer du inte vaknar dagen för din 50-årsdag som en varelse som svaga, bräckliga, sjunkna överkropp. Sättet att behålla en buff bröst efter att du 50 är väldigt lik framställningssätt du det när du var yngre: träna med vikter. Om du redan är 50, eller äldre, det är aldrig för sent att börja regelbunden träning. Regelbunden fysisk aktivitet bidrar till att förhindra många fysiska problem och även stereotyper vi traditionellt förknippar med åldrande. Flera studier har visat att konsekvent motion förskjuter vanliga förlusten av muskel massa och ton, bidrar till att stärka våra skelett och känsla av balans och aktivt bekämpar fetma och artrit, bland många saker.

Instruktioner

• Träna regelbundet med skivstång, hantel och kroppsvikt. Inkluderar incline bänkpress övningar, avböja bänk pressar och armhävningar i din rutin.

• Påbörja eller fortsätta en regelbunden hjärt-rutin för att bränna fett och visa upp din muskel massa. Du kan även lever längre så kan du ställa denna fråga igen i 25 år.

• Påbörja eller fortsätta buken övningar för att stärka din torso, förbättra din hållning, minskar lägre tillbaka obehag, öka ditt saldo och kompensera dina bröst utveckling.