mynewspapers.net

Hur att behålla avslappnad hår

Hur att behålla avslappnad hår


Den kemiska processen av avkopplande hår förändrats till bättre genom åren. Processen är mindre hårda på hår och hårbotten, med friskare resultat. Att upprätthålla avslappnad hår är viktigt för hanterbarhet, hårväxt och snygg. Läs vidare för att lära sig att bevara avslappnad hår.

Instruktioner

• Kort efter relaxer, har ditt hår skär i en stil som kräver minimal värme och kemikalier för att bibehålla utseendet. Stilar som kräver kontinuerlig eller tunga hårda produkter eller överdriven värme att upprätthålla det salon utseendet kommer att vara brutal för avslappnad hår hälsa.

• Kontrollera alla hår produktetiketter innan de används. För optimal hår hälsa och fantastiska resultat, se till att produkter som används är specifikt för avslappnad hår eller är skonsam nog att använda i avslappnad hår. Eftersom avkopplande håret är en stor kemisk process, har håret redan tagit den maximala rekommenderade kemiska processen. Ytterligare kemiska processer, såsom hårfärgningsmedel, eller stylingprodukter--kommer att vara skadligt såvida inte dessa produkter är utformade för kemiskt bearbetade hår.

• Återfukta håret regelbundet i mellan styling. Sheen eller återfuktande hårprodukter skydda håret och främja hår hälsa och glans. Att hålla håret hydratiserade skyddar mot, eller minimerar håret brott. Varje gång avslappnad hår tvättas, är en återfuktande balsam mycket viktigt.

• Djupa tillstånd terapi en gång i veckan om möjligt. Det finns många bra receptfria djupa balsam. Efter avslappnad hår tvättas, tillämpa en inpackning eller het olja behandling är friska terapi för kemiskt behandlat hår. De flesta av dessa behandlingar behöver produkten vara kvar på håret i flera minuter, eller har värme tillämpas för att aktivera de djupa konditionering. Konditionering håret skyddar hår nagelbanden från skador och sänker static, som också minskar hår skada. Investerar denna extra tid i din hårvård går långt för att främja hår hälsa, tillväxt och personligt välbefinnande.

• När styling, Använd kontrollerad värme. Locktänger, strykjärn och slag torktumlare är några styling utrustning som används som fördelar värmen i styling processen. Snarare än höga Blaster av värme, välja en långsammare, medium värme som minimeras effekten av burning håret. Värme minskar fukt i håret och hög värme gör att vattnet i hårstrået koka, försvagning hårstrået vilket leder till skada. Några high end produkter är utformade för att fördela värmen utan att bränna håret. Oavsett, försök att fortsätta att använda dessa produkter till ett minimum.

• Har din stilar håller längre. Har Stylat hår, att hålla den stilen går två eller flera dagar hjälper dig att se bra ut längre och minska antalet gånger håret genomgår styling processen. Innan sängen, lägga till en lättare fuktighetskräm i hårbotten och borsta igenom håret med en naturlig borste att fördela. Täcka håret med en silkeslen scarf av sovande mössa för att hålla fukt i och minska friktionen till håret när du sover. Hårstyling blir lättare nästa dag minskar behovet av att använda locktång eller platt strykjärn igen.

• Håll ändarna trimmas. Skadat hår återväxt maskeras tillfälligt men kan aldrig riktigt vara fast. Avslappnad hår tenderar att dela upp lättare än icke-kemiskt behandlat hår. Ignorera det här steget kommer att leda till ytterligare hår skador. Trimma avslappnad hår var fyra till sex veckor för optimal hår hälsa.

• Håll ändarna trimmas skadade hår kan tillfälligt vara maskerad, men kan aldrig riktigt vara fast. Avslappnad hår slutar tenderar att dela upp oftare än hår som inte har behandlats kemiskt. Alla fyra till sex veckor har hår ändarna trimmas för att ta bort kluvna hårtoppar som gör det bästa stilar ser ovårdade, och i slutändan leder till ytterligare hår skada.