mynewspapers.net

Hur att bära både ryggsäck & Laptop väskorKlädd i en påse med tunga innehållet kan orsaka påfrestningar på nacken och tillbaka. Oavsett om du är en student eller en anställd, kommer att att veta det säkraste sättet att bära en tung väska hjälpa dig på lång sikt och hålla dig från att utveckla tillbaka eller skuldra.

Instruktioner

• Välj en ryggsäck som har vadderade remmar som går över axeln. Om du kan hitta en ryggsäck med en metallram, ger detta dig mer stöd. Prova en ryggsäck med ett midjebälte, som hjälper till att fördela vikten. Detta bälte hjälper till att driva några av vikten på höfterna, som är en starkare del av kroppen, så det är bättre tåla vikten.

• Packa väskan så böckerna är centrerad i mitten av påsen och säkrade så de inte flytta. Ryggsäckarna är det bästa valet för att bära vikt på grund av sin storlek, som kan fördela vikten, gör lasten lättare att bära. En ryggsäck använder också din rygg och magmusklerna bära vikt, som stärker din kärna. Överväga stil med ryggsäck, hur du bära ryggsäcken och innehållet i ryggsäcken också. En ryggsäck med extra fickor kan också hjälpa till genom att fördela vikten. Om du kan, valde en som följer konturen av kroppen eftersom att även med vikt.

• Bära ryggsäck väska på ryggen. Att låta det vara slängd låg på rygg kommer att öka lägre mottryck och orsaka akut smärta. Fortsatt vikt låg på baksidan kan ha långsiktiga effekter på ryggraden, orsakar allvarliga skador. Om du använder en laptop väska, bära den som en ryggsäck om möjligt. Lägga mest vikt på ryggen och har den centrala delen av remmen över bröstet. Bär väskan som en väska kommer att skifta vikten på ena sidan av kroppen och i sin tur orsaka mer tryck på ena sidan.

• Promenad så rak som möjligt när du har en ryggsäck eller laptop väska på ryggen. Se till att inte nedgången över eller springa fort. Detta orsakar vikten som pressar en del av din kropp och orsaka eventuella ryggproblem om gjort under en lång tid. Justera remmarna som krävs för att se till att passformen är ombonad och bekväm för dig. Överväga att bära några av objekten i väskan för att lindra några av vikt på ryggen.