mynewspapers.net

Hur att använda svavel tvål lavendel att behandla SKABB

Hur att använda svavel tvål lavendel att behandla SKABB


Skabb är en hudåkomma som kännetecknas av klåda och bildandet av utslag och tunna linjer på huden. Den orsakas av den Sarcoptes scabiei mite, ibland refererad till som kliar kvalster. Skabb är smittsam och kan leda till sekundära hudinfektioner, så det är bäst att behandla den så snart som möjligt. Svavel lavender soap är ett bra behandlingsalternativ för dem som inte kan ta de vanliga mediciner. Svavel dödar skabb kvalster och lavendel fungerar som en antiseptisk, att förebygga sekundär infektion.

Instruktioner

• Tvätta med lavendel svavel tvål två gånger en dag, en gång på morgonen och en gång på kvällen. Fortsätt denna behandling i minst tre månader. Svavel kan inte döda kvalster ägg så långvarig behandling är nödvändigt att förhindra en upprepning av villkora.

• Arbetar tvålen till ett lödder och gnugga försiktigt det över hela kroppen. Låt tvålen sitta på din kropp i fem minuter.

• Skölj bort tvålen med varmt vatten. Avsluta din dusch och klappa dig själv torr.

• Fukta svavel lavender soap lite innan sängen. Gnugga fuktig tvål med fingrarna tills de är täckta med ett tunt lager av det. Gälla synliga utslag lagret av tvål på dina fingrar och hud lesioner.

• Tvätta tvål av nästa morgon innan du tar din morgon dusch.