mynewspapers.net

Hur att åka skidor på snö blad

Hur att åka skidor på snö blad


Snö blad liknar skidor, men de är mycket kortare och inte kräver användning av polacker. Snö blad sträcker sig vanligtvis från 75cm till 99cm, med modeller mellan 90cm och 99cm visar de mest populära. De var ursprungligen utformade med nonrelease bindningar innan Salomon, företaget som ursprungligen började producera snö blad i 2003, beslutade att producera 99cm modellen med release bindningar. Bindningarna på snö blad är justerbar för att passa olika boot storlekar.

Instruktioner

Instruktioner

• Välj längden på snö blad som passar din förmåga och ambition. Kortare snö blad ger intryck av att vara på skridskor och är bra för att göra tricks, medan längre snö blad ger mer fart och balans. Brett snö blad prestera bättre i mjuk snö, medan smalare snö blad bör reserveras för preparerade delar av berg.

• Oavsett storlek snö blad du besluta om grunderna i hur man använder dem är desamma. Till skillnad från i skidåkning är när en instruktör kommer att råda dig att luta dig framåt i din stövlar, det bättre att stanna kvar i en mer upprätt position på snö blad. Människor använder inte vanligtvis polacker på snö blad, vilket innebär att dina ben kommer att göra majoriteten av arbetet när du svänger. Du kommer att behöva använda din överkropp, särskilt dina armar och händer, mer för att behålla din balans, men var försiktig att inte luta sig alltför långt fram så kan det ofta leda till en nedgång.

• Snö blad kan inte du resa så snart som ett par skidor, men de är väl lämpade för att göra snabba svängar, vilket gör dem idealiska för skidåkning puckelpist. När du slår, sätta din insida boot ungefär en fot framför den andra en. För att stoppa, vända både snö blad snabbt åt sidan. När slutade på en kulle, placera din uppförsbacke starta något framför downhill en att hålla din balans. Slutligen, när på en plan yta, behandla din snö blad som ett par rullskridskor, alternativt flytta benen fram och tillbaka i vetter vinkel att få fart.