mynewspapers.net

Hur återställer jag min iPod 1439?

Hur återställer jag min iPod 1439?


Du kan behöva återställa en iPod eftersom det har slutat fungerar korrekt eller du vill rengöra iPod hårddisken på gamla filer. Återställa iPod kommer att ta bort alla filer på enheten och återställa enheten till fabriksinställningarna. När du återställer en iPod kan du stöta på en felkod 1439. Denna kod anger att ett okänt fel har inträffat. Detta fel kan uppstå av flera olika skäl bland gamla USB-drivrutiner och en gammal version av iTunes.

Instruktioner

• Ladda ner den senaste versionen av iTunes. Klicka på länken och följ anvisningarna för installation.

• Koppla från iPod från datorn och ytterligare kringutrustning ansluten till USB-portar, med undantag för mus och tangentbord. Starta om datorn.

• Återanslut iPod till en USB-port. Om möjligt ansluta den till en annan USB-port än den som användes i den föregående restaurera försöken. iTunes ska erkänna enheten och Visa iPod enhetsikonen till vänster.

• Kontrollera disken aktiveras i iTunes. Välj ikonen iPod enhet i den vänstra rutan. Välj fliken "Sammanfattning" i den högra rutan och kolla "Enable disk användning."

• Återställa iPod igen. Om du vill återställa, starta iTunes och välj din iPod-enhet i den vänstra rutan. Hit "Återställ", och iTunes kommer att återställa enheten. Efter restaurering är komplett, kommer att iTunes be dig att namnge enheten och välj synkronisera inställningar för iPod.

• Uppdatera USB-drivrutinen i Windows om felet kvarstà ¥ r. För att uppdatera drivrutinen, klickar du på knappen "Start" och ange "Enhetshanteraren" i sökfältet. Klicka på "Enhetshanteraren" och klicka på "Uppdatera drivutinsprogramvara". Välj "Sök automatiskt efter uppdaterade drivrutiner." Windows söker och uppdaterar drivrutinen. Om det inte hittar den, tryck på "Tillbaka" knappen och välj "Bläddra min datorn." Skriva "C:\Windows\INF" i sökandet för drivrutinen fält och tryck på "Nästa". Systemet bör uppdatera drivrutinen nu.