mynewspapers.net

Hur återställa HP 4700 svarta bläckpatroner

Hur återställa HP 4700 svarta bläckpatroner


Skrivarpatroner HP 4700 är ofta fyllas på med nytt bläck från en refill kit. Detta lägger till nya bläck kassetten och du kan fortsätta skriva ut dokument. Men återställer det inte chipet på patronen. Datorn därför läser patronen som tomma och producerar ett varningsmeddelande om låg bläck varje gång du skriver ut. Det finns Återställ verktyg för HP-skrivare som tillbaka chipet till "full" nivå läsningen och de är lätt att använda.

Instruktioner

• Ta bort HP bläckpatron från skrivaren genom att dra åtkomstluckan öppna och trycka ner och sedan upp på kassetten. Dra ut det ur skrivaren och Ställ in den på ett bord.

• Håll HP chip återställa enheten bredvid mikrochip på sidan av patronen. Du kommer att kunna hitta detta chip av vända patronen och tittar nära botten av bläckbehållaren på tunnare sida. Chipet ligger på patron så det kommer att göra kontakt med ett annat chip inuti skrivaren transportören.

• Titta på enheten för en signalljus som anger först att chipet på patronen och stiften på Återställ enheten har gjort kontakt. Tillåt flera sekunder för att återställa verktyget ändra inställningen på chip. Detta kan ta upp till tio sekunder beroende på vilken typ av enhet du har. När kretsen återställs, blinkar en annan gröna indikatorlampan.

• Installera kassetten tillbaka i skrivaren och välj ett dokument att utföra en testutskrift. Kontrollera din datorskärm till kontrollera bläck nivå varningsmeddelandet inte visas.