mynewspapers.net

Hur återställa en Apple store lösenordet

Hur återställa en Apple store lösenordet


Ditt Apple-ID är din metod för identifiering över ganska mycket någon tjänst du använder Apple för. Om det är nedladdning låtar via iTunes, använda iCloud för att lagra ditt innehåll eller ladda ner apps från App Store, använder du ditt Apple-ID komma åt ditt konto. Detta innebär att förlora ditt lösenord för App Store faktiskt översätter till att inte kunna logga in på någon av dina Apple-konton, så du vill återställa det så snart som möjligt. Tack och lov, processen är mycket enkel, oavsett om du använder din iOS-enhet eller en dator.

Instruktioner

Använda en dator

• Finns på iForgot webbplats (se resurser). Detta är en onlinetjänst som hjälper dig att återställa ditt lösenord via e-post eller genom att besvara en förutbestämd säkerhetsfråga.

• Ange ditt Apple-ID i fältet. Detta är vanligtvis din e-postadress, men du kan kontrollera genom att besöka iTunes store eller någon annan Apple tjänst som du har ställt in att komma ihåg ditt ID. Webbplatsen iForgot har en sida för att återfå din ID för (se resurser). Klicka på "Nästa" när du har angett ditt ID, som du hittar till längst ner till höger i fältet "ID".

• Välja antingen en e-kontroll eller besvara säkerhets frågor. Generellt sett är bara använda din e-post lättare, eftersom du inte kanske minns hur du svarade på frågor när du först registrerade dig. Klicka på önskad radiokanal och klicka på "Nästa". Följ länken från e-post eller svara på frågor att avancera till nästa sida.

• Ange det nya lösenordet i båda fälten på sidan "Skapa ett nytt lösenord". Det måste vara minst sex tecken långt, och med stora bokstäver och siffror är klokt att lägga till styrka.

• Klicka på "Återställ lösenord" till slut.

Från din iOS enhet

• Öppna App Store. Knacka på fliken "Featured" om du inte redan på det, och bläddra till botten av sidan. Fliken "Featured" som finns i nedre vänstra hörnet av skärmen har en spotlight logotyp.

• Knacka på ditt Apple-ID eller knappen "Logga in" för att få upp en liten meny. Tryck på "iForgot" alternativ för att lösenord datahämtningstjänsten.

• Välj "Ange ditt Apple-ID om du minns det eller"Glömde Apple ID"om du inte. Om du kommer ihåg ditt ID, är processen densamma som om du var att göra det på en dator, förutom att du kan klicka på alternativen för att avancera på skärmen istället för att använda alternativknappar.

• Fyll i formuläret om du har glömt ditt Apple-ID för. Ange ditt för- och efternamn och sedan din nuvarande e-postadress. Du kan också lägga till tidigare e-postadresser om du har någon. Om det är framgångsrikt att hitta ditt ID, ska du tas till lösenord reset skärmar. Ditt Apple-ID visas i fet stil på den här skärmen.