mynewspapers.net

Hur använder jag en bror profil 831 symaskin?

Hur använder jag en bror profil 831 symaskin?


Sömnad är en av de äldsta Textil konst förknippas med kläder och sängkläder. Bror profil 831 symaskinen är en av de mest populära varumärkena för symaskiner; Det erbjuder såväl grundläggande som avancerad modeller utrustade för att utföra olika funktioner, stitch. Även om symaskinen är lätt att använda, finns det några tips för att kommer till hands när sömnad.

Instruktioner

• Stick nålen i din symaskin. Nålar finns i olika tjocklekar, beroende på den krångliga som du vill i din sömnad. Vrid ratten på sidan av din maskin att flytta nålen baren till dess högsta punkt. Ångra nål klämman ligger på sidan av nålen öppning. Håll nålen med den platta sidan vänd uppåt och skjuta upp det som det kommer att gå in i öppningen. Dra åt nål klämman och kontrollera att den är ordentligt på plats.

• Trä maskinen när du har infogat nålen. Höja "Tryck foten"--spaken ovanför nålen-- och vrid ratten på sidan av maskinen tills nålen är på sin högsta position. Placera spole av tråden på spolen innehavaren på toppen av din maskin och sträck tråden överst på långt till vänster.

• Utöka tråden ner vertikal springan framför maskinen och sedan ta det tillbaka upp parallella springan intill det. Du kommer att märka en tråd "utnyttjande" spaken. Loop tråden från höger till vänster genom denna spaken och få tråden tillbaka till den första vertikala slot. Koppla tråden bakom tråd innehavaren som är direkt ovanför nålen, och passera tråden från framsidan till baksidan genom nålen.

• Tryck bobbin rullmaskinen till höger tills den vidrör små grå hjulet. Håll i slutet av tråden och trycker försiktigt fot paddel att göra spolen börjar lindningen. Fortsätta göra så tills spolen håller tråden på sin egen och spolen är full. Ta bort spolen och placera den i Spolkapseln.

• Stick Spolkapseln i maskinen. Flip öppna maskinen och skjut fallet i den symaskin bobbin läge, kallas en pendelbuss. Tryck Spolkapseln ända in i skytteln och få undertråd tråd upp där visartråden är. Din maskin är redo att sy.

• .