mynewspapers.net

Hur anta ett spädbarn Baby

Hur anta ett spädbarn Baby


Innan man beslutar att anta ett spädbarn baby, finns det flera frågor som blivande föräldrar måste besvara. Allvarliga överväganden när det gäller om du är redo för utmaningen att ett nyfött barn behöver åtgärdas. Din ålder, etnicitet barnet skulle du överväga, är inhemska eller utländska adoptionen och betydelsen av kön på barnet alla viktiga ingredienser som spelar en stor roll i detta beslut. Att ta itu med dessa objekt hjälp att avgöra vilka åtgärder tar du på din väg till antagandet.

Instruktioner

• Om gift, sitta ner med din make och gå igenom din nuvarande budget att fastställa kostnaden för att få ett nytt barn i ditt hem. Blöjor, mat, kläder, kostnader för läkarvård och kostnaden för antagandet sig själv - som kan köra in tiotusentals dollar - alla måste beaktas.

• Forskning adoptionsorganisationer online och prata med flera byråer om din bästa tillvägagångssättet för att anta ett spädbarn. Objekt att överväga är inhemsk eller utländsk adoption, pojke eller flicka eller om du kommer att öppna för särskilda behov barn (e.g., Downs syndrom).

• Hitta stödgrupper, såsom familjer med barn från Kina. Tala till andra familjer som har antagit, och prata med dem om processen.

• Bestäm vilken förälder kommer att ansvara för gör de flesta av pappersarbete, som kan vara omfattande. Dokument har ofta undertecknas och notarie inom en viss tid. En "home study" från en socialarbetare kommer sannolikt också att krävas.

• Förbereda barnets rum när papperna är klar. Om omfattande objekt behöver göras för att få barnkammaren klar, komplett dem före barnets ankomst. Om du plockar dina barn upp, vara beredda med objekt att få för barnet på din resa hem.

• När det gäller utländska adoptionen, besluta om en förälder eller båda kommer att resa. Länder som Kina kräver föräldrar att resa till ursprungslandet att lära sig om kulturen, utöver att tillgodose barnet.

• Försöka få lite tid från arbetet att spendera så mycket tid som möjligt att lära känna ditt nya barn. Detta blir en helt ny upplevelse för både förälder och barn.