mynewspapers.net

Hur anta en kinesisk flicka

Hur anta en kinesisk flicka


Antagandet är ett alternativ om du är intresserad av att ha ett barn. Det finns många barn både i USA och i andra länder som söker kärleksfulla hem. Det finns många kinesiska tjejer som måste antas, finns det en kostnad och ganska grundlig urvalsprocess som du måste gå igenom. Det är viktigt att notera att på grund av kinesiska bestämmelser, endast gifta par kan adoptera ett barn från Kina. Om du är villig att sätta i tid och energi, kan att anta en tjej från Kina vara för dig.

Instruktioner

• Kontakta en adoption organ som godkänts av Kina Center för antagande frågor (CCAA). Du måste gå igenom ett av dessa organ. Inga privata adoptioner är tillåtna. Resebyrån kan hjälpa dig genom processen och ge dig det exakta priset är associerade med att anta din kinesiska dotter.

• Fyll i ansökan som du fått av den byrå som du väljer.

• Runda upp dina ID-handlingar som din födelseattest, pass och äktenskap records. Antagandet byrån behöver dessa för att behandla ansökan med CCAA. Eftersom Kina mandat som endast gifta par kan adoptera barn från deras land, passerar du inte screeningprocessen utan ett vigselbevis. Du måste också ge dina finansiella poster.

• Få en fysisk, psykisk hälsa utvärdering och blodprover. Som en trevande adoptivförälder av kinesiska barn måste du bevisa att du är i god psykisk och fysisk hälsa.

• Vänta och hålla väntar. Antagandet tar tid. När du skickat in dina papper och dokument kunde det ta längre tid än två år att ta reda på om du är godkänd.

• Att matchas med en kinesisk flickebarn. En gång du är godkänd för att anta från Kina, resebyrån med arbete med CCAA att hitta en tjej som kan trivas i den miljö som din familj kan erbjuda.

• Registrera ett brev som du vill anta den kinesisk flicka som har valts för dig.

• Resor till Kina för att plocka upp du dotter. Du eller din make måste gå till Kina för att ta med din dotter hem. Kina kommer inte skicka din dotter till USA ensam även om hon är ett äldre barn. Landet kommer också att inte släppa en kinesisk flicka till en tredje part.