mynewspapers.net

Hur anställa en känd PersonKändis bookers är anställda att anställa berömda folk för gästframträdanden i TV-shower, på arenor eller händelser. Lekman kan också boka kända personer; dock måste använda en tredjeparts-agent som gör kontakt med den berömda personen eller deras manager. Din budget och den berömda personens tillgänglighet finns begränsningar att överväga när anställa någon; men med noggrann planering och förberedelse, kan du hyra en känd person för din fest, insamling eller annan händelse.

Instruktioner

• Välj vilken typ av känd person du vill ha på ditt evenemang. Sport personer, musiker, politiker eller författare finns att hyra. Markera exempelvis en idrottsman för en fotboll presentation eller Modellskor star för ett festtåg.

• Gör en detaljerad plan för när den berömda personen behövs, vad de ska göra, faciliteterna och incitament för dem för att delta i evenemanget. Du kan stå mer av en chans att anställa dem om du slänger i transport till händelsen, Logi, mat och dryck.

• Forskning kändis ombud, bokning av företag eller förvaltning företag som behandlar begäran om kändis bokningar. Gör en lista över namn och nummer att ringa. Det blir omöjligt för dig att förhandla direkt med den berömda personen, så ta reda på som kan hjälpa dig.

• Kontakta organ att ta reda på hur anställa en känd person som är lämplig för ditt evenemang (t.ex. Premier Management sport för idrottare, E3 konstnärer för berömda brittiska stjärnor som Charlotte Church eller Barbara Windsor, Grabow för stora märkena stjärnor som Ben Stiller eller Whoopi Goldberg, etc.).

• Diskutera kostnader, scheman och detaljerna i din plan med agent. Förklara exakt vad dina förväntningar och budgeten för att anställa den berömda personen. Lämna dina kontaktuppgifter för ett samtal tillbaka till bekräftar bokningen.

• Slutföra detaljer med agenten och boka den berömda personen för ditt evenemang. Bli vän med agenten att aktivera processen att fungera utan problem. Obs: Agenten inte vill ta itu med en stressad organisatör, så lugna visas ansvarsfulla och pålitliga.