mynewspapers.net

Hur ansöker Snakeskins till en rekurvbågenSom täcker baksidan av benen med ormskinn är ett populärt sätt för att dekorera en rekurvbågen---inte bara ser det bra, men det är också mycket lätt att göra. Vissa tycker även att huden något förbättrar i fören prestanda, arbetar som sena på en tidig compoundbåge. Så länge du använder högkvalitativa lim, kan du enkelt följa huden till trä, att fylla hela aktiviteten över natten.

Instruktioner

• Gnid bow med avfettningsmedel att rengöra den innan du börjar. Detta kommer att avlägsna någon trä olja på ytan och låt huden att hålla sig ordentligt. Fläcken på baksidan av fören mörkret, om den är gjord av ett ljust trä. Den mörkare färgen kommer att föra fram mönstret av ormskinn bättre.

• Fördjupa skinn i varmt vatten i några minuter medan du borstar trälim på baksidan av en lem. Det finns ingen anledning att blöta ormskinn---du vill helt enkelt ha det vått nog att mjukna.

• Ta bort skinn från vattnet och klappa dem torra med hushållspapper. Pensla lim på baksidan av en hud och tillämpa ormskinn på baksidan av extremiteten, med skalor pekar mot spetsen. Rulla en skruvmejsel längs huden för att räkna ut eventuella luftbubblor innan limmet uppsättningar.

• Upprepa med den andra delgrunden. Lägg till lim i både trä och andra huden, två vidhäftning och eliminera eventuella luftfickor.

• Vänta ett par timmar och sedan trimma bort överflödig hud som sträcker sig utanför kanten av extremiteten. Kör ett rakblad längs den lem samtidigt som du drar på strip av huden som skall kasseras, att göra ett rent snitt.

• Låt limmet att bota över natten, och ta sedan bort alla skalor kvar på huden, att jämna det. Lägg en remsa av förpackningstejpen på ormskinn, gnugga den med fingret för att värma upp av friktion och sedan försiktigt dra upp. Vågen kommer gratis utan att skada hudens utseende. Limma ner några lösa kanter och avsluta med några lager epoxi eller uretan finish.