mynewspapers.net

Hur ansöker krok och öga bandKrok och öga band--också kallad krok och ögla band--är en tvättbar, återanvändbara tyg tejp. Det är användbart för bindande saker tillsammans och som ett fästelement på kläder. När hålls ren och behandlas med icke-statisk spray, kan krok och öga band pågå i många år. Krok och öga band kommer i flera olika färger och sorter, inklusive sy-på, stick-on och stryka på.

Instruktioner

• Välj rätt krok och öga bandet för dina behov. Självhäftande sorten fungerar bäst för slät metall, plast eller trä objekt, medan järn- eller sy tejp fungerar bäst för tyg artiklar.

• Skär lika stora bitar av krok och öga band för varje du behöver. Krok tejp är styvare och gjorda av små plast krokar. Eye band är otydlig, och gjorda av små tyg loopar. Tejpen fungerar bara när "krokar" kruxet på "ögon"--krokar inte kommer följa krokar och ögon inte följer ögon.

• Placera en bit öga tejp på ena sidan av objektet och en bit krok tejp på vad du vill att objektet ska hålla sig till. När du använder krok och öga bandet för att säkra en nedläggning, anpassa två stycken perfekt så tejpen håller ihop när du använder stängningen.

• Dra en markeringsruta runt varje bit krok och öga tejp med en penna eller krita att markera var den ska placeras på objektet.

• Rengör dina objekt med tvål och vatten och låt dem torka innan du använder självhäftande krok och öga band. Använd tejp, lossnar självhäftande stöd och placera varje remsa tejp på den plats som du har markerat tidigare.

• Välj en tråd som matchar din krok och öga tejp, när du använder sy-på band. Placera en bit tejp i dess lämplig plats och sy i ytterkanten, sedan sy från ett hörn till det motsatta hörnet i ett "X" mönster. Om sömnad på cirkulära band, sy en inskriven square eller stjärna i stället för en cirkel.

• Strykjärn på tyg sidan mittemot bandet intryckt under 60 sekunder att säkra stryka på krok och öga band.