mynewspapers.net

Hur ansöker konkreta lack Sealer

Hur ansöker konkreta lack Sealer


Betong är fortfarande för att vara ett vanligt förekommande material i ett brett spektrum av branscher och applikationer. Även betong är mycket tålig och kan pågå i många år, är det också porösa och känsliga för fläckar eller spill orsakad av olja, sura ämnen, fett och mer. Betong Tätningsmedel tillämpas på ytan av betongen för att försegla ut fläckar och hålla ytan skyddas. Lack tätningsmedel ger samma mängd skydd som vanlig betong tätningsmedel, samt också att ge betongytan en våt eller blank glans samt. Tillämpningen av lack tätningsmedel är ett enkelt projekt för husägare eller DIY-er.

Instruktioner

• Ta bort allt från ytan av betongen. Använda en långskaftad kvast att sopa bort damm och lösa partiklar. Täcka alla möbler eller ytor i närheten den arbetsplats du vill skydda från översprutning och stänker med en damm.

• Tillämpa konkreta avfettningsmedel på ytan med en mopp. Leta upp alla olja eller fett fläckar på ytan av betongen och skrubba avfettningsmedel i dessa inslag med en styv borste. Skölj avfettningsmedel av betong med en trädgårdsslang som fästes med ett munstycke.

• Spraya neutraliserande sköljningen över betongytan enligt anvisningarna på förpackningen. Kan skölj att förbli på betong för den angivna tid och använda trädgårdsslangen för att skölja bort lösningen. Låt betongen för att torka över natten.

• Öppna alla närliggande fönster att ha tillräckligt med ventilation när du arbetar med stickande lack sealer. Sätta handskar, skyddsglasögon och en filtermask på att skydda dina ögon, hud och lungor från rök eller oavsiktlig stänker.

• Häll lack sealer i en färg bricka. Lägg ett jämnt skikt lack sealer över varje kvadrattum av betongytan med hjälp av en långskaftad paint roller. Att lack sealer att torka upp till tre timmar. Upprepa hela steget för att tillämpa andra lagret av lack sealer.

• Applicera upp till två ytterligare skikt med lack sealer, enligt din önskad smak. Mer rockera av lack sealer, desto blankare betongen kommer att visas. Låt varje pälsen torka innan du använder mer.