mynewspapers.net

Hur ansöker falska Nail Tips

Hur ansöker falska Nail Tips


Naglar har en tendens att bryta, vilket kan vara missprydande. Som tur är hjälp till hands i form av en mängd falska spik produkter. Nail tips tillämpas på slutet av din naturliga nageln kommer att förlänga dem och ge dig formen och längden på spiken som du vill. Falska nail tips är starka, eftersom de är oftast gjorda av akryl. När tillämpas, bör de pågå i minst ett par dagar, vilket gör dem bekvämt för speciella tillfällen.

Instruktioner

• Köpa en uppsättning av nail tips som kommer att passa i slutet av fingrarna och längd och form som du kräver.

• Ta bort någon spik lack som du bär, och tvätta dina händer och naglar grundligt. Använd en Nagelborste för att se till att all spik är fläckfri. Dina händer och naglar måste vara helt torr innan du försöker använda nail tips.

• Tillämpa ett sortiment av spik lim till kanten av din naturliga nageln och håll falska spik i position i slutet av din spik. Håll falska spik på en 45 graders vinkel mot din naturliga nageln och Skjut försiktigt tills den sitter på slutet av den naturliga nageln.

• Rulla falska spik spetsen på din nagelplattan och hålla den på plats i 5 sekunder medan limmet uppsättningar. Tryck försiktigt ta bort någon luft och se till att kanten är förseglad.

• Upprepa processen på alla dina naglar.