mynewspapers.net

Hur ansöker en Paraffin ansiktsbehandling

Hur ansöker en Paraffin ansiktsbehandling


Paraffinvax är mångsidig inom spa-industrin. Du kan använda den för dips och kroppsbehandlingar samt ansiktsbehandlingar. Tillämpa en paraffin ansiktsbehandling kan tyckas lite konstigt i början, men det är extremt lätt och lönsamt att lägga till ditt spa.

Instruktioner

• Få allt inrättas. Beroende på din paraffin bad, kan du behöva slå på en bra 2 timmar innan klienten anländer. När vaxet är helt smält, lyfta på locket och sänk värmaren. Rätt temperatur för ansiktsbehandlingar är något svalare än temperaturen används för hand och fot dips.

• Har din klient lägga ansikte på bordet. Massera hennes ansikte med en ljus grädde. Detta kommer att må bra till klienten medan det återfuktar hennes hud.

• Använd din pensel för att Applicera vaxet. Doppa borsten i varma vaxet och borsta det på klientens ansikte. Börja i pannan och arbeta din väg ner varje sida av ansiktet. Du kan gå hela vägen ner och göra halsen, eller du kan stanna vid käklinjen. Näsa och överläpp är valfria. Applicera ett andra lager över först använder samma teknik, och se till att tillämpa det jämnt.

• Lägger ansiktsmask gasbinda på klientens ansikte, anpassa den så att eyeholes i ögonen och näsan sticker genom näsan hålet. Upprepa steg 3. Totalt har du fyra lager av vax.

• Låt paraffinet sitta i ca 15 minuter, eller tills den börjar svalna ner. Greppa gasväv på toppen av huvudet och dra långsamt. Alla paraffinet bör hålla sig till masken, lämnar inga rester för dig att städa upp. Dra ner klientens ansikte; Det bör alla komma ut i ett stycke. Om inte, Välj resterna av hennes ansikte försiktigt. Kassera.