mynewspapers.net

Hur ansöker en grötomslag

Hur ansöker en grötomslag


Ett grötomslag är en kombination av örter och pasta som är bra för rengöring av sår, att förhindra svullnad och stoppa blåmärken. Herbalists och online-butiker säljer redo att värme kataplasmer och personer med tillgång till örter kan göra kataplasmer från grunden. När ett grötomslag är klar för användning, kommer att korrekt tillämpning öka dess effektivitet.

Instruktioner

• Cool och sila grötomslag efter uppvärmning. Testa grötomslag med ett finger innan du försöker använda den. För bästa resultat Använd en grötomslag som är varmt nog att ge lugnande värme, men inte varm nog att bränna.

• Gör ett bandage med en remsa av ren kompress eller ett blad och placera den på en plan yta. Sprida grötomslag lösningen jämnt på centrum av bandaget.

• Lyft bandaget som innehåller grötomslag lösningen försiktigt och placera den på skadan. Säkra bandaget till området med bandage klipp eller en säkerhetsnål. Om bandaget klipp eller säkerhetsnålar inte är tillgängliga, band eller plåster kan ge en tillfällig lösning.

• Hålla bandaget torr och kontrollera att det är fortfarande säkert varannan timme. Ersätta bandage och grötomslag som behövs.