mynewspapers.net

Hur ansöker DROPP kanten till ett tak

Hur ansöker DROPP kanten till ett tak


DROPP edge är en metall material som installeras runt ytterkanterna av ett tak för att förhindra fuktskador på fascia board och plywood mantlar. DROPP kanten kräver 1 1/4-tums galvaniserade takläggning naglar att vara fäst genom DROPP kant metall och i plywood höljet. Det är viktigt att börja installera DROPP kanten från ett hörn och arbeta dig runt hela taket, alltid överlappande den sista biten av material med minst två inches.

Instruktioner

• Starta från ena hörnet av taket och placera en full ark av DROPP kant runt den yttre omkretsen av taket så att den böjda sidan överlappar fascia styrelsen. Detta förhindrar fascia styrelsen från att skadas av fukt.

• Fäst DROPP kanten på taket med hjälp av en hammare och 1 1/4-tums galvaniserade takläggning naglar. Spika genom DROPP kanten och in plywood tak höljet. Säkra DROPP kanten i taket genom att hamra en spik varje och en halv fot.

• Skär ett andra stycke DROPP kanten, med ett par plåt snips.

• Placera den andra halvan av DROPP kanten på taket så att den överlappar den första installerade bit av två inches. Det är viktigt att överlappa DROPP kanten av två inches att hålla vatten och andra fukt körs under det materiellt, som potentiellt kan orsaka vattenskador på taket.

• Fortsätta installera DROPP kanten tills hela ytterkanten på taket har täckts.