mynewspapers.net

Hur ansöker Camo ansikte måla mönster

Hur ansöker Camo ansikte måla mönster


Kamouflage ansikte måla har sitt ursprung i det praktiska fältet Använd. Dölja igenkännlig funktioner av en soldats ansikte kan vara lika användbar som dölja formen på sin kropp eller vapen. Du kanske vill använda kamouflage ansikte måla i icke-militära tillämpningar i allt från paintball på Halloween kostymer. För att producera en effektiv, autentiska mönster, måste du överväga några grundläggande kamouflage metoder och bestämma som fungerar bäst för en given situation. Med rätt teknik, kan du tillämpa effektiva camo ansikte måla mönster i några få steg.

Instruktioner

• Bedöma terrängen där du kommer att använda kamouflage ansikte måla. Framför allt måste du försöka smälta in marktäckare runt omkring dig. Fläckar av löv och marken färger passar lövskogar, bred snedstreck av löv och marken färger fungerar bra i djungeln och barrskogar, mindre snedstreck av smuts och sand färger hjälpa kamouflage i öknen, fläckar av snö och mark nyanser kostym arktiska och mindre snedstrecken av gräs och marken färger fungerar i gräsbevuxen eller öppna områden.

• Rengör ansiktet med en mild tvål och skölj med vatten innan du använder ansikte måla.

• Applicera en liten mängd av din första färg till en bomullstuss eller helt enkelt använda en pinne applikator och sprida den över ditt ansikte i stil som passar din miljö. Arbeta långsamt med en spegel, tillämpa ett par bitar av mönstret, bedöma effekter och fortsätta.

• Tillämpa färgen i mönster som bryter upp den igenkännliga mönstren av det mänskliga ansiktet. Till exempel, bryta upp de horisontella linjerna i ögonen och munnen eller den vertikala linjen av näsan med diagonala linjer eller stora områden av färg som stör formen. Efter den naturliga linjer och former i ansiktet kommer att belysa eller överdriva funktioner och motverka effekten av färgen.

• Tillämpa en andra färger med hjälp av samma teknik, arbeta långsamt, stannar för att utvärdera effekten och fortsätter. Om så önskas, kan du ytterligare färger på detta sätt.