mynewspapers.net

Hur ansöker akryl naglar med borr utrustning

Hur ansöker akryl naglar med borr utrustning


Tyvärr är har långa och vackra naglar något som inte alla kan uppnå. Akryl naglar är ett trevligt alternativ för de som vill förlänga naglarna snabbt och enkelt. Även om akrylnaglar kan tillämpas på lokala nagelsalonger, kan kostnaden för att ha dem pålagt lägga upp över tid. Med lite övning och lämpliga leveranser, kan du göra samma akryl naglar ansökan från komfort av din hem, som i slutändan kommer att spara pengar.

Instruktioner

• Trimma dina naturliga naglar till basen på dina fingertoppar. När du har gjort detta, öppna din spiklåda spets; rutan innehåller ett antal spik tips i olika storlekar. Experimentera med att placera varje storlek på var och en av dina fingrar. De bör inte överlappar varandra av hänga utanför sidorna av din nagel tips. När du är nöjd med spets storlekar för var och en av dina naglar, kan du börja limma dem till tips på dina naturliga naglar. Gälla den spiken spets lim och sedan tryck ner på fingret. Låt limmet torka på var och en av dina fingrar innan vi går vidare.

• Trimma nail tips som du har bara kopplat till din önskad längd med hjälp av nagelklippare. Fila ner några grova eller ojämna kanter att forma dina naglar. När du har gjort det, ta din nagelfil och försiktigt fil ner toppen av naglarna fokus på där falska spik spetsen möter din nagelbädden. Det bör finnas en jämn linje mellan dem, vilket kommer att få dem att se naturliga.

• Applicera primer till din spiken sängar; Detta kommer att förbereda dem för akryl overlay. Börjar att samla en liten mängd acrylic nail vätska på din borste och sedan doppa denna borste i akryl pulvret. Var noga med att bara ta en liten mängd. Försiktigt lägga pärla på mitten av din spik, klappa det ner med borste och försiktigt glida din borste till spetsen på din nagel. Lätt svepa ditt akryl pensel på en pappershandduk och doppa den tillbaka in i flytanden, därefter in i akryl pulvret. En annan lager av vad som finns på din borste på sidorna av din spik med hjälp av samma teknik, göra detta tills din spik är helt täckt i akryl. Gå in på varje nagel upprepa samma process.

• Sätt på en inlämning borr på din spik borrmaskin. Sakta börja att lämna dina naglar en i taget genom att flytta borr sida till sida. Detta kommer att börja att ta bort lager av tjock akryl ytan som har placerats på naglarna, så din akryl inte kommer att se alltför skrymmande. Fortsätta polering varje spik ner tills de är tunna och naturliga ute. Också använda din borr på sidorna, undersidan och tips av varje spik till fil ner något ojämn akryl som kan finnas.

• Måla din jämnas ner akryl med ett lager av klar nagellack. När polskt har torkat, kan du gå och tvätta händerna för att ta bort alla akryl pulver som kan fortfarande vara på dem. Du kan välja att måla din nya akryl en färg eller lämna dem som de är.