mynewspapers.net

Hur ansluter jag en ZV450MW8 Magnavox DVD/VCR-spelaren till en äldre TV?

Hur ansluter jag en ZV450MW8 Magnavox DVD/VCR-spelaren till en äldre TV?


Magnavox ZV450MW8 DVD-inspelare/Videobandspelare kräver två kabelanslutningar för operation. En audio-video-kabeln ger signaler till Magnavox för inspelning på DVD eller VHS kassettband. Denna kabel ansluts till en källa signal som kabel-TV-box, satellitmottagare eller antenn. Andra kabelanslutningen krokar upp Magnavox till en TV. På äldre TV kan-apparater som inte har RCA-typ, 1/4-tums AV knektar, en RF-modulator användas att ansluta TV: N med den Magnavox med hjälp av en koaxial kabel.

Instruktioner

• Plugg i en uppsättning komposit AV-kablar från de tre AV output uttagen på signalen källa, till exempel ett kabel- eller satellitmottagaren. Matcha de vita, röda och gula kontakterna till färgerna på uttagen.

• Anslut kontakterna på den andra änden av kabeln till "IN-ljud" och "IN-Video"-uttagen på baksidan av Magnavox på vänster sida.

• Sätt in de tre kontakterna på den andra uppsättningen av kablar från "Out-Audio" och "Out-Video" knektar på Magnavox till matchande "AV IN" uttagen på baksidan av RF-modulatorn.

• Fäst den koaxiala kabeln från uttaget "RF OUT" på RF-modulatorn till uttaget "RF" eller "ANT IN" på baksidan av TV: N. Vrid den gängade kopplingen på varje ände av kabeln medurs att ansluta den till uttagen.

• Anslut nätsladdarna för Magnavox, RF-modulator, kabel eller satellit box och TV.

• Ställ in TV: N på kanal 3 eller 4 beroende på RF-modulatorn modell.