mynewspapers.net

Hur ansluta vattenmätaren

Hur ansluta vattenmätaren


Vattenmätaren är normalt egendom och ansvar i departementet vatten. Vattenmätaren installeras normalt inte förrän fastighetsägaren är redo att ansluta till vatten service. (Till denna tid, en sadel eller anslutning, installeras tunnelbana, utanför egenskapsraden, väntar på en mätare skall bifogas.) När fastighetsägaren registrerar sig för service och betalar en avgift med vattenbolaget, en mätare installeras och ansluten till viktigaste vattenlinjen, som finns i gatan. Sedan är det fastighetsägarens ansvar att ansluta hem till vattenmätaren.

Instruktioner

• Leta upp stambanan går in i byggnaden. När ett hus är byggt, blir det en viktigaste vatten linje som går in i huset att leverera vatten. Detta ligger ofta vid sidan av huset av en garageport ingången.

• Gräva ett dike från vattenlinjen kommer in i huset att vattenmätaren. Normalt bör du göra detta innan hälla uppfarter eller betong.

• Observera där du är att lokalisera lina så du kan komma åt den om det finns framtida läckage eller andra problem.

• Låg koppar rör i diket från vattenmätaren att stambanan går in i huset.

• Anslut ena änden av linjen koppar till vatten mätarens utlopp, och den andra änden av linjen koppar till inloppet för huset (finns i steg 1). Använda lämpliga beslag på varje ände av koppar linjen för att passa ordentligt på vattenmätarens outlet och inloppet till huset.