mynewspapers.net

Hur ändrar jag Norton Internet Security Language från italienska till engelska?

Hur ändrar jag Norton Internet Security Language från italienska till engelska?


Norton, saknar till skillnad från de flesta program, en momentan metod tillåter en användare att ändra gränssnittsspråket. Lyckligtvis kan alla användare som har en giltig produktnyckel säkert ändra språket i Norton Internet Security.

Instruktioner

• Skaffa och skriva ner din Norton Internet Security produktnyckel innan. Om du äger CD-skivan, kommer att nyckeln vara placerad på baksidan av CD-fodralet. Om den version du har laddas ner, är nyckeln online i din Norton-kontoprofil.

• Bläddra till webbplatsen för Symantec. Längst upp till höger på sidan finns en sökruta. Skriv "Norton Removal Tool" utan citationstecken. Detta tar dig till en serie av resultat. Klicka på det första resultatet och klicka sedan för att hämta verktyget. När download manager frågar var du vill spara filen, Välj skrivbordet.

• Bo på Symantec-webbplatsen och hämta engelska Norton Internet Security paketet från produktsidan. Som du gjorde med borttagningsverktyget, spara filen på skrivbordet så du lätt kan hitta den.

• Klicka på "Start" och sedan "kör". I rutan Kör, skriv "Msconfig" utan citattecken och tryck på "Enter". Detta kommer att öppna verktyget Msconfig. Klicka på fliken "Boot.ini" i Windows XP, eller fliken "Boot" i Windows Vista och 7. Klicka i rutan bredvid "Säker start" och välj alternativet "Nätverk". Kontrollera att inställningarna är markerat korrekt och är de enda du har ändrat, och tryck sedan på "Apply". En dialog kommer att be dig att starta om datorn. Välj "Ja". Datorn kommer nu starta om i felsäkert läge, förhindra Norton filer från lastande med ditt operativsystem. Vänta på att datorn ska starta om, och sedan fortsätta.

• Öppna Norton Removal Tool du sparade på skrivbordet genom att dubbelklicka på ikonen. Följ anvisningarna för förbrukaren vänlig och läs noggrant igenom alla instruktioner. Under denna tid kan du uppmanas att starta om datorn några gånger. Eftersom du kör i felsäkert läge, bör omstarter av vara minimal. Låt verktyget till slut tills inga fler omstarter är nödvändiga.

• Ställa in datorn att starta upp normalt genom att återvända tillbaka till "Msconfig" och att ta bort kontrollen från "SafeBoot" på fliken "Boot" starta om datorn igen.

• Kör Norton Internet Security installera program som du sparade på skrivbordet. När du uppmanas, Välj önskat språk och skriv in den produktnyckel som du fått. Följ anvisningarna för att installera Norton serien.

• Starta om datorn en sista gång efter installationen är klar. Du måste nu en ren kopia av Norton Internet Security installerad på engelska.