mynewspapers.net

Hur ändrar jag mitt primära konto i paypal?

Hur ändrar jag mitt primära konto i paypal?


PayPal är en e-handel webbplats som du kan använda för att skicka och ta emot pengar. Du kan länka flera bankkonton till ditt PayPal-konto. Om du vill ändra det primära kontot i PayPal, tar det lite tid att göra så. Detta är användbart så du slipper ändra betalningsinformationen varje gång du skickar pengar via PayPal.

Instruktioner

• Gå till PayPal.com och logga in på ditt konto med din e-postadress och lösenord. Du kommer att tas till en översikt över ditt konto.

• Klicka på fliken "Mitt konto" och sedan muspekaren över knappen "Profil" när undermenyn öppnas.

• Välj "Lägg till eller redigera konto" från droppa-ned menyn. I en ny sida öppnas en lista över konton kopplade till ditt konto.

• Klicka på "Gör primär" bredvid det bankkonto som du vill ange som ditt primära konto.