mynewspapers.net

Hur ändrar jag min adress för mitt UK pass?

Hur ändrar jag min adress för mitt UK pass?


Det är viktigt att hålla din Storbritannien passuppgifter uppdaterad. Att säkerställa din nöd kontaktuppgifter, skriven på ärmen av passet, hålls aktuella är viktigt, men informerar passport office om du har en adressändring är inte nödvändigt. Men om du vill registrera med passport office det deltar lite pappersarbete och kostnaden.

Instruktioner

• Kontrollera dina akuta kontaktadress skriven i passet är uppdaterad.

• Kontakta raden Passport råd genom att ringa 0300 222 0000 för att ta reda på om du måste registrera din nya adress med passport office, eftersom alla fall är olika.

• Få en förnyelse form från identitet och Passport-tjänsten (IPS). Du kan göra online eller du kan plocka upp en form på ditt närmsta postkontor eller ringa Passport råd line och begära en blankett med post.

• Kontrollera förnyelsen kostnaden och tiden det tar för att behandla din ansökan genom att gå till Directgov webbplats och välja "Pass." Det finns tre olika typer av behandling för ditt pass. Billigast är standard, följt av en veckas Fast Track Service, och den dyraste är en en-dagars Premium-tjänst. Observera att ytterligare tid du har på ditt gamla pass kommer att läggas till din nya.