mynewspapers.net

Humoristisk informativ tal ämnen

Humoristisk informativ tal ämnen


Det finns två sätt att närma sig ämnet av humoristiska, men ändå informativ, tal. Först är att fokusera på informationen, använda humor för att köra din punkt hem. Den andra är att fokusera på humorn, medan fortfarande förmedla användbar information. De flesta av tiden, fungerar komiska inlägg eftersom den information som presenteras där är sant. Helt fantasifulla information är sällan roligt eftersom människor inte kan relatera till den.

Töntar dom moderna samhället

Detta är ett mycket allvarligt ämne man kan ha roligt. När filmen "hämnd av the Nerds" kom ut i början av 1980, var det verkliga budskapet att nördar, med sin berömda dator expertis, nu dominerade över ren brawn. Ett datoriserat samhälle är nödvändigtvis ett samhälle som drivs av de tidigare hånad som "nördar", antingen på grund av deras science fiction fixering eller deras enorma dator skarpsinne. Naturligtvis vad fotbollsspelarna som brukade kasta töntar i skolan container är nu gör är en annan (smärtsamt) historia.

Att få ett äktenskap att fungera

Detta har länge varit en stapelvara i ståuppkomik samt självhjälp tal att göra. Alla vuxna målgrupper kommer att snabbt förstå humorn för att skapa och upprätthålla en fungerande äktenskap. Undvika de gemensamma referenserna till kvinnans alltid är rätt, och fokus istället på kreativa sätt att oense med kvinnan i det huset. Som alltid, inget äktenskap kan fungera med total ärlighet, eftersom frågan "här klänningen gör mig ser fett" har inget rätt svar. Att göra ett äktenskap arbetar kan kretsa kring selektiv och kreativa utelämnandet av fakta beroende på omständigheterna.

Pension

Efterkrigstidens stora barnkullar börjar deras smärtsamma vandring till lättja, pensionering parterna och tal kommer att bli viktigare. Betona det faktum att hög ålder kan vara en ursäkt för någonting, inklusive bisarrt beteende. Om du glömmer något, är med hänvisning till din ålder en klar ursäkt inte lätt att bestrida. Obligatoriskt är kommentarerna om Social trygghet insolvens och att det finns alltför många pensionerade baby-boomers för resten av oss som arbetar för att stödja dem. Möjligheterna här är oändliga, speciellt eftersom du kan skylla det utvecklingen för alla sociala problem av Amerika sedan slutet av 1960.

Det moderna kontoret

Alla Steve Carell refererar åt sidan, detta är en annan reservoar av tal ämnen. Beakta underskott och produktionsproblem amerikanska företag i förhållande till resten av världen. Sedan sätta i svagheter av det moderna kontoret. Politik, romanser, personlighet sammandrabbningar, datorproblem, cliques, skämt, elskåp, vattenkylare och en mängd andra frågor i det moderna kontoret kan fungera som skäl varför Amerika kämpar för att konkurrera med den moderna världen. Serier som "The Office" eller filmer som "Office Space" är förmodligen untranslatable-kinesiska. Varför? Det faktum att man kan skriva hit visar Gycklande moderna kontor politik som respons med miljontals människor starkt antyder att produktiviteten har tagit ett baksätet till personligt uttryck. "Mångfaldsdagar" är bara mat för timmar av hån, där alienerade cubicle jockeys få föreläste om den officiella doktrinen om ras och kön förbindelser yttrandefrihetens. Dessa typer av saker är naturligtvis lika viktigt som produktivitet, rätt?