mynewspapers.net

Hudirritation som orsakas av kartong kvalsterHudirritation som orsakas av kartong kvalster kan vara smärtsamt och besvärande för djuren och deras mänskliga följeslagare. Det är viktigt att förstå mer om hudirritation så att du kan veta var den kommer ifrån, vad det innebär och hur man behandlar den. Ju snabbare du kan bli av irritation, desto bättre för dig och för ditt husdjur.

Vad är kvalster och var kommer de ifrån?

Kartong kvalster är små insekter som liknar loppor som finns i hund och katt. De föder upp rikligt och sticka och bita ofta. De är också svårt att bli av med. Katter och hundar och andra djur få kvalster från orena levande situationer, dålig mat och vatten eller brist på yrkesutbildning och sjukvård. De kan också få kartong kvalster från andra djur eller att vara ute där kvalster kan vara. Hudirritation orsakas av kvalster gräva in djurets hud och bita och repor. Kvalster kan också överföras till människor via kontakt med ett djur som har dem. På människor agera kvalster precis som någon annan insekt, bita, kliar och irriterar huden.

Vad Irritation ser ut som

På djur, kommer huden verkar vara Läs och flagnande under pälsen. Pälsen kan bli tovigt själv. Djuret kommer att klia området ganska ofta och skaka hans päls för att försöka få en källa till irritation att lämna honom ensam. Hudirritation som orsakas av kartong kvalster visas på människor, som ett utslag eller en serie av bugg buggar. Bettet sig eller utslag som kommer runt det kan vara röd, kliande eller svullna. Huden runt irritation ser torr och lapp för ögat.

Hur det känns

Det är viktigt att veta hur irritationen ser ut, men irritationen själv kan vara annorlunda hos vissa personer. Ett tillstånd som ser ut som en mite irritation kan vara bara torr hud, feber utslag eller annat tillstånd. Därför är det viktigt att veta hur irritationen känns---om du par utseendet och känslan tillsammans, du kan få en säker diagnos. Kartong mite hudirritation är besvärande. Att djuret känns det kliande nästan hela tiden. Människor kommer att uppleva samma klåda, men är bättre på att förklara det som en brinnande, klåda, besvärande känsla i de drabbade områdena. En mite angrepp orsakar hudirritation, så din hud kan också känna kliande eller crawly på andra ställen.

Cure

Hudirritation från papp kvalster kan botas på två sätt. Först är att ta bort källan till irritation. Detta innebär tvättning och rengöring ett djurs päls, vilket ger honom en behandling för att befria loppor och kvalster och byta sängkläder och levande fjärdedelar vara rena och kvalster gratis. Det innebär också skaffande din sällskapsdjur med en förändring av kost och färskt vatten och mat. Efter ändringarna som har gjorts, bör eventuella återstående kvalster dör. En veterinär kan också föreskriva läkemedel som dödar kvalster och hålla dem från att återvända. Detta är en typisk loppa och tickande läkemedel som tas genom munnen och dödar kvalster finns på huden. Det finns bara en veterinär recept. I människor, behandla hudirritation från kvalster som vanlig bugg bites. Se till att du inte längre är utsatta för kvalster och rena din kropp. Tvätta kläder du hade på sig i flera cykler av varmvatten eller kasta bort dem om de är alltför infekterad. Sedan använda trefaldig antibiotikumet salva på kvalster irritation. Det borde lösa sig inom ett par dagar.

Förebyggande

Förhindra kvalster i djur genom att hålla djuren på platser med rena sängkläder, färskt vatten och en hälsosam livsmiljö. Låt inte ett djur utan kvalster interagerar med djur som har dem eller med djur som du tror kan ha kvalster. Att förhindra kvalster hos människor, bära handskar när hantering djur med kvalster. Tvätta händerna efter exponering för alla djur.

Jag svarade på dina frågor. Jag lämnade hur det ser ut och hur det känns som två olika avsnitt, men jag la till hur det känns avsnitt för att göra det uppenbart att de avsnitt och beskrivning är viktigt. Tack!