mynewspapers.net

Hud-helande örter

Hud-helande örter


Om du söker efter ett naturligt sätt att hjälpa rengöra huden utan användning av receptbelagda läkemedel eller dyra hud förfaranden, sedan växtbaserade kan kosttillskott vara ett passande alternativ att överväga. Många örter är tillgängliga i form av aktuella hudkrämer och flytande extrakt och kan köpas på de flesta lokala snabbköp och kemister. Innan någon ny hudbehandling, men bör du först tala med en legitimerad hudläkare eller läkare med kunskap om din särskilda hälsotillstånd.

Aloe vera

Enligt växtbaserade-kosttillskott-Guide.com, kan aloe vera användas som ett supplement för att behandla mindre hudsjukdomar och villkor. Som hemsidan antyder, finns aloe vera i många olika krämer och salvor aktuella hud på marknaden idag. Det växtbaserade tillägget har också förmågan att minska hudirritation som klåda, rodnad och inflammation när den används som en hudsalva. Från och med juni 2010 finns det inga större biverkningar eller biverkningar dokumenterat för aloe vera, vilket gör tillägget säkert att använda dagligen. Var noga med att tala med din läkare för att lära dig mer om användning av denna ört för huden.

Olive leaf

Som naturläkemedel-kosttillskott-Guide.com webbplatsen stater, är en annan växtbaserade tillägg känd för sin hud-helande egenskaper Olivbladsextrakt. Som hemsidan antyder, använts olive leaf-baserade kosttillskott länge i Medelhavet kulturer för behandling av mindre hälsa krämpor, bland annat hudsjukdomar. Detta växtbaserade tillägg, när den används som en hudsalva, kan lindra smärta och obehag i samband med hudutslag samtidigt också minska symptom i samband med hudinfektioner tack vare den ört naturliga antiseptiska förmåga. Finns i många olika produkter på marknaden idag, olive leaf kosttillskott kan också erhållas genom att tala till en legitimerad hudläkare eller läkare.

Rödklöver

Enligt University of Michigan hälso-och sjukvårdssystemet, har Rödklöver också använts för behandling av olika hudsjukdomar och störningar. Som universitetet antyder webbplats, rödklöver är en ört som används i traditionell kinesisk medicin för att lindra symptom i samband med torr hud, eksem och psoriasis. Utöver hud fördelar, kan Rödklöver också användas för andra sjukdomar, hälsa, inklusive bistå kvinnor under deras menstruationscykler. Innan du väljer att använda Rödklöver som en behandling för hudsjukdomar, bör du tala med din läkare för att avgöra risken för allergisk reaktion.