mynewspapers.net

HP Pavilion hemligheter

HP Pavilion hemligheter


Hewlett-Packard Pavilion raden av personliga stationära och bärbara datorer innehåller flera föras fram funktioner som ger systemet ytterligare funktioner och nytta, till exempel HP Recovery Manager för felsökning maskinvaruproblem och HP-spel menyn för underhållning. Dessa funktioner är unika för HP-datorer och finns på en mängd olika Pavilion modeller.

Systemet restaurering

HP Pavilion system inkluderar en återställningspartition som kan användas för att återställa systemet om ett större fel skulle inträffa. Som standard är denna partition märkt "HP_RECOVERY" och gett enhetsbeteckningen "d". För att komma åt HP Recovery Manager, starta om datorn, tryck på funktionen nyckel märkt "Setup" eller "Recovery" och vänta tills programmet att starta. Du kan starta denna operation även om Windows inte startar, vilket gör det användbart som en sista utväg för systemreparationer.

Verktyg

Hewlett-Packard lägger till flera andra unika återvinning verktyg för att reparera olika delar av systemet. De lagras i mappen "PC Help & Tools" i menyn Start lista över program. Verktyget HP Application recovery ominstallerar program som följde med datorn, och kan också återställa förlorade drivrutiner. HP PC Recovery CD-DVD Creator bränner skivor med säkerhetskopior för hela systemet. Dessutom kan användare skapa skivor för att hantera partitioner och andra systeminställningar med programmet HP PC Recovery Tools CD.

Prestanda

Den HP Boot Optimizer körs i bakgrunden under starten-up av en paviljong maskin. Det hanterar start-up program automatiskt enligt tillgängliga systemresurser, förhindrar systemet från att bli alltför igensatt av onödiga program.

Underhållning

Pavilion system fartyget med ett stort antal spel förinstallerat. Öppna spelen genom att klicka på Start-menyn, markera "Alla program" och markera "Min HP spel." Listan över tillgängliga titlar inkluderar klassiska spel som Scrabble, Bejeweled och Bookworm. Vissa spel är begränsade till utvärderingsversioner och tillgängliga titlar varierar beroende på systemmodell och köpet.