mynewspapers.net

House Infestation av bitande buggar

House Infestation av bitande buggar


Bitande buggar hemsöka huset och alla börjar klia. Oavsett om du ser buggar rätt bort eller inte, börjar du förstå att huset är angripna. Ett sådant angrepp kan orsaka elände, utgift och en hel del arbete. Det finns massor av bitande buggar, men inte alla av dem kom in. Ta reda på vilken bugg är skyldige är det första steget. Du kan behöva fånga några buggar att ta reda på vad de är.

Mest sannolikt

En mängd olika skadedjur finns i hemmet kan bita dig. Många insekter lever utanför men nära hemmet, som myggor och myror. Men när du är att få lite inne, är det oftast vägglöss och loppor. Loppor kan förekomma med eller utan husdjur som går utanför. Ibland kan du föra dem i från hemma hos andra. Vägglöss kan också komma in i hemmet genom många vägar, de vanligaste är på bagage, i nya eller begagnade möbler, eller genom att gå i från andra angripna platser. En gång inne, de kan föröka sig tills du har en infestation.

Prevalensen

Vägglöss blir allt mer förhärskande. När de var sällsynt i USA, särskilt när starka och giftiga användes kemikalier såsom DDT att utrota dem. Med förbud mot dessa farliga bekämpningsmedel, kom vägglöss tillbaka. Av 2000-talet var de ett rikstäckande problem. Loppan, som vägglöss, har alltid funnits, men hushållen med infestationer har vanligtvis husdjur som lever i dem. Vägglöss bita människor, men mindre ofta husdjur. Loppor biter människor och djur. En gång inne, de inte bara leva på husdjur, men Ställ in städning runt huset.

Loppor

Loppor är små. De är mindre än 1/8 tum lång. De är mörka till färgen och vinglösa, men de hoppar. När du försöker fånga en, hoppar. Loppor lägger sina ägg där värdar (du och ditt husdjur) sova. Men när angrepp är stor, de finns överallt. Vuxna livnära sig på blod, men de föredrar icke-mänskliga djurs blod. Bites är små och kliande. De är upphöjda röda knölar. Det kan ta några timmar innan du känner bett eftersom när loppor bita dig, de också injicera du med bedövningsmedel.

Vägglöss

Vägglöss som att leva i och nära sängen. De är svåra att hitta eftersom de föredrar att komma ut på natten för att mata. Dessa skadedjur är inte större än en sesamfrön och lämna röda fläckar på madrassen och låda fjädrar. Deras bett finns ofta i rader av tre eller fler. Vissa människor klia kraftigt från betten. Andra vet inte de har blivit biten. Vägglöss varje producerar två till fem ägg dagligen. Vuxna, som loppor, kan leva upp till ett år utan utfodring.

Killing loppor

Att bli av loppor och vägglöss är en kamp. För att döda loppor, tvätta alla husdjur, sängkläder och sällskapsdjur bedding. Rena mattor, helst med ånga. Skrubba huset noggrant. Du kanske också vill evakuera huset i några timmar och använda en loppa bomb insektsmedel. Det tar en hel del arbete att utrota loppor. Du kan behöva upprepa hela processen för att se till att de är alla borta. Fråga din veterinär för en förebyggande loppa medicin för husdjur.

Döda vägglöss

Professionell bödlarna behövs vanligen för vägglöss. Tvätta alla kläder, sängkläder och andra textilier i huset i mycket hett vatten och torka dem på den högsta inställningen. Skrubba ner hårda ytor med alkohol. Täta alla sprickor i golv och väggar. Sedan ringa insektsdödaren. Han kan föra en vägglus hund vädra ut ägg, larver och vuxna och sedan frysa dem eller använda bekämpningsmedel. Du kanske vill ersätta madrasser och låda fjädrar. Försegla din behandlade eller nya madrasser i bugg-bevis täcker.