mynewspapers.net

Hotell med en inomhus äventyrsbad i Abbotsford, British Columbia, KanadaNär du reser med barn, är en av de bästa funktionerna ett hotell kan ha en inomhus äventyrsbad. En pool för barnen att njuta av, kanske en vattenrutschbana och bubbelpool för vuxna kan göra en vistelse på hotell mycket roligare. Abbotsford är en liten stad bara en kort bit från Vancouver och kan vara ett trevligt ställe att bo lite bort från liv i den stora staden.

Super 8 Abbotsford

Super 8 Abbotsford har en komplett inomhus äventyrsbad. Det finns vattenrutschbana, en inomhuspool och en bubbelpool. Det finns också ett fitnesscenter på hotellet. Höghastighetsanslutning till Internet är kostnadsfri och husdjur är tillåtna på hotellet med betalningen av en avgift. Husdjur accepteras endast i vissa rum, så du måste boka i förväg om att föra en sällskapsdjur. Familjens kök suites inkluderar ett separat sovrum samt kök och ett vardagsrum med en hopfällbar.

Hampton Inn & Suites by Hilton Langley-Surrey

I Langley hotel finns det 96 gästrum. Det finns rum tillgängliga med två queen size-sängar, eller rum med en king size-enkelsäng. King size-säng rum har också en bäddsoffa. Rökning och rökfria rum finns tillgängliga. Det finns också ett alternativ för en fullstor kung svit med kök. Poolanläggningen inkluderar en pool med ett fitnesscenter för vuxna och en ljus gul vattenrutschbana för barnen. Bilden är 2 1/2 våningar höga.

Best Western Regency Inn & Conference Center

Best Western Regency Inn i Abbotsford erbjuder sina kunder med två fullt uppvärmda inomhuspooler, tillsammans med en badtunna, i dess vatten-park-området. Hotellet erbjuder trådlöst Internet och kylskåp i varje rum. Business-plus rum och sviter finns också. Det finns också en gratis varm frukost för gäster. Några miles från hotellet är det större Vancouver Zoo. Det finns också golfbanor bara en kort bilresa från hotellet.

Sandman signatur Hotel Vancouver

The Sandman signatur Hotel i Vancouver har tre pooler på dess egenskap. Det finns två utomhuspooler för gästerna att njuta av när vädret är rätt, men det finns också ett inomhus äventyrsbad. Inomhus, finns det en stor pool, bubbelpool och vattenrutschkana 225-fot. Det finns en Shark Club Sports Bar & Grill och en CHOP stek fisken Bar för matställen på hotellet själv.