mynewspapers.net

Hotel Reservation expediten arbetsbeskrivning

Hotel Reservation expediten arbetsbeskrivning


Det kanske inte är en karriärväg som har passerat ditt sinne, men om du har gjort någon resa, du förmodligen bekant med arbetsuppgifter av en hotel bokning receptionist. Fungerar som en förbindelse mellan gäster och hotel, hotel bokning skrivbord kontorister interagera med människor i alla åldrar och nationaliteter i en spännande miljö som erbjuder stora möjligheter till tillväxt.

Tullar

Hotel reservation skrivbord tjänstemännens ansvar omfattar checkar du in och ut, tilldelar lämpliga rum gäster, information till allmänheten om hotellet och bekvämligheter ger och besvara alla frågor eller lösa frågor gästerna stöter på när de kommer. Som företrädare för hotellet som gästerna kommer att ha mycket kontakt med, måste skrivbord kontorister har exceptionella kommunikationsförmåga så gästerna får en trevlig vistelse. Dessa clerks måste också organiseras mycket så att rummen är korrekt tilldelade och hotellet inte få överbokat.

Utbildning och erfarenhet

De flesta anläggningar kräver hotel bokning skrivbord kontorister att ha minst en gymnasieexamen, men några av de större, dyrare hotell kommer att be att kontoristerna har en högskoleexamen. Många högskolor erbjuder hospitality management grader, och det började som kontorist är en bra språngbräda till ett jobb på ett hotell eftersom många företag föredrar att hyra från inom. Även om inte nödvändigt, att ha tidigare kundtjänst erfarenhet kan vara till hjälp, och alla arbetsgivare kommer att leta efter någon som är vänlig, kunnig och kundorienterad. De flesta tjänstemännen kommer att behöva gå igenom arbetsplatsanknuten utbildning också.

Fördelar

Att vara ett hotell bokning receptionist har sina fördelar. Sedan hotell kan vara öppen på alla timmar och på helgerna för att rymma resenärer, kanske kontorister som ska ta hand om barn eller gå i skolan under dagen har möjlighet att arbeta på timmar praktiskt att uppfylla andra skyldigheter. Även är hotell och Motell praktiskt taget överallt, så att hitta ett jobb i en blomstrande stad eller en liten stad är möjligt.

Resultat

Enligt Bureau of Labor Statistics, hotell bokning skrivbord kontorister tjänar en median årslön av £12,662 i maj 2008.

Jobb Outlook

Hotell, motell och resort receptionist sysselsättningen förväntas öka snabbare än det nationella genomsnittet, enligt Bureau of Labor Statistics. Konsumenterna förväntas att starta reser oftare och utvecklare skapar stora orter och mindre limited-service Hotell över hela landet, att skapa fler möjligheter för arbetstagare på detta område.