mynewspapers.net

Hotel inspektör karriär

Hotel inspektör karriär


Konkurrensen inom hotellbranschen service kan vara brutal. Så hur hotellchef eller ägare framgångsrikt samlar in data för att driva hotell status till en överlägsen rating? Genom att anställa en hotel inspektör som ger ovärderlig feedback, rekommendationer och insikt. En hotel inspektör karriär kräver diskretion, exceptionella kommunikationsförmåga och uppmärksamhet på detaljer, medan du njuter av hotel förmåner som spa-behandlingar och bra restauranger.

Hotel inspektör Detaljer

En karriär som en hotel inspektör kan vara roligt eller frustrerande beroende på individens förmåga att vara redo att resa, detalj orienterad, möjlighet att skriva kommentarer om tjänster och förstå verksamheten behov för ett hotell. Även denna typ av karriär kan låter spännande på grund av förmåner som kör upp hotel flikar, arbetar beställa rumsservice och du njuter av hotel, en hotel inspektör på hotellet. Noggrann uppmärksamhet på detaljer, till exempel hur länge rumsservice tar, måste fångas under vistelsen. En annan aspekt av en hotel inspektör karriär är att skapa en effektiv Sammanfattning eller rapport om besöket, identifiera problem och som ger lösningar för förbättring.

Anställd eller entreprenör

En hotel inspektör kan vara anställd av en stor Hotellkedja eller kan vara en oberoende konsult service olika hotell. En hotellanställd inspektör har normalt en förståelse för företagets riktlinjer, förfaranden och affärsstrategi, sedan kommer jämför ett besök med företagets mål. Företaget avgör på hotel besök, krävs rapporter, nästa steg och ansvar för en hotellanställd inspektör. Hotel inspektör konsult är kontrakterad av någon på hotellet--ägaren eller chefen-- och kontrollerar sedan anonymt till ett hotell och börjar att se information om hotellet. Efter information har samlats från hotellvistelse, kommer att kontrakterade hotel inspektören ge en detaljerad rapport, service poäng, berättande kommentarer, foton och andra detaljer om hotellverksamhet och potentiella förbättringar.

Kunskaper, färdigheter och förmågor

En hotel inspektör måste ha kunskap om tjänsten hotellbranschen. Ytterligare kunskaper som omfattar företag smarta, servicenivåer, kundernas förväntningar och företaget branding. Uppmärksamhet på detaljer och stark kommunikationsförmåga är avgörande för framgång. Förmågor har även aktivt lyssna och fråga upplösning.

Inte bara ett yttrande

En hotel inspektör måste kunna ge detaljerade feedback och rekommendationer som är baserade på specifika uppgifter. Vanligtvis lämnar denna karriär litet utrymme för personliga åsikter och preferenser om inte specifikt efterfrågades av leverantören. Till skillnad från en "hemlig shopper" som är anställd för att ge feedback på en individuell upplevelse, är en hotel inspektör inriktad på hotel service branschstandarder och hur ett eget hotell fungerar.

Utbildning

De flesta hotel inspektör positioner kräver en kandidatexamen. Omfattande hotellupplevelse och bolagsledningen erfarenhet--kan fem år eller mer--emellertid ett undantag till formell utbildning. En hotel inspektör måste dator-kunniga och har enastående kommunikationsförmåga. Förståelsen av hotellstandard, service praxis, kärlek till resa och människor färdigheter är hjälpsam. Det finns kurser och utbildningsalternativ på hotel inspektion. Hotel inspektör anställd ställning kan vara konkurrenskraftig att erhålla, så granska kvalifikationer och med tanke på ytterligare utbildning kan vara till hjälp.

Föreningar

Serveringsbranschen tillhandahålla utbildning och utbildning när det gäller service hotellbranschen. Dessutom tenderar serveringsbranschen att hålla jämna steg med de senaste trenderna, regler och förfaranden som är bra att en hotel inspektör karriär.