mynewspapers.net

Hot lemon te hjälp med viktminskning?

Hot lemon te hjälp med viktminskning?


Citronte är i huvudsak varmt vatten med citronsaft eller skal. Det är en lugnande dryck som hjälper hydrering och öka immunitet. Citroner är en magisk frukt eftersom de är sammansatta av många näringsämnen som är nödvändiga för att hjälpa kroppen bekämpa sjukdom och stöd i viktminskning och underhåll. Citroner är lätt tillgängliga; Därför kan alla dra nytta de har att erbjuda. Dricka citronte är ett enkelt sätt att förtära de medicinska egenskaperna, och i kombination med andra naturliga livsmedel, kan öka vikt förlust.

Stress

C-vitamin i citron hämmar kortisol, "kamp eller flykt" hormonet. Kortisol är ansvarig för mage utbuktning i män och kvinnor eftersom som människor har blivit alltmer upptagen och stressad, olika hormoner frigörs och utlösa en person att äta. En Yale university studie fann att stress orsakade annars slanka kvinnor har mer bukfett än kvinnor som inte var stressad. Studien fann också att större stress ökar produktionen av kortisol. C-vitamin bekämpar detta hormon och håller lusten att mumsa på bay.

Uppsvälld

Själva vattnet är en viktig aktör i viktminskning. Det återfuktar kroppen och spolas ut överskott natrium som kroppen håller på att. NHS rekommenderar att vuxna dricker om 6-8 glas (1,2 liter) vätska om dagen. När kroppen ges en tillräcklig mängd vatten, kommer det hålla ordentlig natrium balans och inte visar som extra pounds på skalan. Dricka så många koppar citronte som du önskar.

Fett

Citroner förbättra upptaget av cachetins i grönt te. Cachetins är en polyfenol antioxidanter finns i grönt te. Purdue University fann att när askorbinsyra (Vitamin C) är närvarande, kroppen absorberar cachetins tre gånger snabbare i blodet. Cachetins visas att förbättra buk fett förlust, särskilt när den används tillsammans med ett träningsprogram. Kasta i en grönt te påse med din citronte och låt cachetins slåss din bula.

Detox

Citronsyran i citron aids i ordentlig nedbrytning och avgiftning av njurarna och levern. Citronsyra neutraliserar syran i mag-tarmkanalen. Detta är viktigt att hålla kroppen fungerar korrekt och inte fastna med överdriven uppsvälld och förstoppning, vilket kan orsaka skalan att gå upp. Men detta inte är en instant botemedel till viktminskning, är det något som bör konsumeras regelbundet för att se fördelar på lång sikt.

Kalorier

Skära kalorier är det första steget till att förlora vikt. Fina med att dricka citronte är att det finns mycket få kalorier i det, i avvaktan på där var ingenting läggas till drycken. Du kan dricka lika mycket som du vill ha och fortfarande inte äter många kalorier, som i slutet av dagen, hjälper till med kalori underskott och vikt förlust.