mynewspapers.net

Hösten skolan Display inredningsidéer

Hösten skolan Display inredningsidéer


Fira det nya läsåret med ett speciellt inredda klassrum. Det finns många fall skolan display decorating idéer att välja mellan, så du kan ha kreativa, välkomnande väggar för alla åldrar. Om du dekorerar en anslagstavla eller en hela klassrummet, planerar hösten skolan visar kan vara roliga, interaktiva konstverk som kompletterar grundläggande lektion.

Sparka igång det nya året

Överväga att göra en höst skola display som får barnen interagerar med varandra. Helt enkelt orden "Kicking off ett bra nytt läsår" på din anslagstavla. Har studenterna hjälpa varandra spåra deras fötter från konstruktion papper. Klipp ut fötterna. Be eleverna att skriva deras namn och något de vill lära sig om under det kommande skolåret på fötterna. Nåla fast fötterna upp på bordet så alla kan läsa och dela sina tankar.

Höstlöv

Hjälpa yngre barn Upptäck underverk av säsongen som de arbetar tillsammans för att skapa en höst skola visning. Använd röd, brun, gul och grön slaktare papper skära ut stora blad som barnen kan skriva på. Under en interaktiv skriva lektion, be eleverna att spela in olika fakta om höstsäsongen på två papperslappar. Limma dessa papper på bladen och hänga dem i klassrummet. Om så önskas, kan du hänga dem i taket med lina så det ser ut som om bladen faller.

Hösten hörnet

Utse ett hörn av ditt klassrum för ditt eget speciella fall skolan skärm. Placera en stor skål i hörnet, och fyll den med plast frukt och grönsaker. Använda den här som förrätt diskussion om byte av årstiderna och börja en diskussion om skörd. Be eleverna att komma med i olika tecken på hösten som de ser när de är utanför. Om de behöver några tips, föreslå ljust färgade blad, ekollon eller majs skal.

Äppelträdet

Hösten är en tid för skörd och konservering. För att belysa detta, dra ett äppelträd på din anslagstavla och pin en pappers korg vid sidan om. Om du vill lägga till textur, Använd olika papper för träd och korg istället för ritningen. Klipp ut några papper äpplen, och lägga till din student namn eller bilder på äpplena. Märka anslagstavlan, "Ett fantastiskt gäng."