mynewspapers.net

Höst Bröllopsbuketter & brudtärna blommor

Höst Bröllopsbuketter & brudtärna blommor


Höstlig brudar ställs ofta inför utmaningen att välja rätt blommor för deras bröllop. Även växtsäsongen är över för många blommor, är det fortfarande möjligt att lokalisera fantastisk bukett blommor för dig och din brudtärnor. Dessutom behöver du inte välja dyra out-of-säsong Blom, hösten är så härlig tid som våren för wedding-worthy blommor.

Färger

De färger som ingår i en bröllop bukett är ibland mer suggestivt än de valda Blom själva. Detta gäller särskilt när det gäller levande höst-inspirerade färger. Skörda nyanser som orange, rött och gult hjälpa galjonsfigurer säsongen i buketter som du och dina tärnor bära. Dock tycker inte som om du är begränsad av säsongens naturliga färger. Som ett annat alternativ, plocka en bukett som matchar din tärnornas klänningar eller ditt bröllop färgsättning.

Säsongens blommor

Om du inte vill bära en silk bukett ner i gången, kan du vara begränsad till säsongens blommor när du gifta dig i höst. Hortensior, dahlior och krysantemum finns i de flesta regioner i hela höstsäsongen. Statice, solros, amaryllis och fuchsia blommor är också sena underbyxor, vilket gör dem idealiska för dem gifta sig i höst. Kom dock ihåg att rosor odlas året runt, så låt inte säsongens gränser komma i vägen om rosor är din dröm blomma.

Enastående accenter

Höst Bröllopsbuketter & brudtärna blommor


Tänk igen om ni tror att den enda accenttecken för brud blommor är citron blad och baby's breath. Även dessa ser vacker i många buketter, finns det andra alternativ för vågad höstlig bruden. Stora ek och lönn lämnar titta slående när den används som accent bladverk. Dessutom kan öka de färgen på buketten. Alternativt kan du prova hypericum bär som en delikat accent för en look som hearkens tillbaka till skördesäsongen till hands.

Bukett form

Höst Bröllopsbuketter & brudtärna blommor


Vanligtvis är kommer att typ av blommor som du väljer diktera typ av bukett du bär. Även om bukett eller runda buketter är den vanligaste, används långskaftade blommor ofta i presentationen buketter. Tärnorna bära allmänt bukett buketter. Alternativt kan införliva en av de mest ärevördiga hösten ikonerna och använda en cornucopia för att bära dina blommor. Leta upp små för din brudtärnor och även din pew dekorationer att knyta utseendet tillsammans.