mynewspapers.net

Honda dimma ljuset OEM Installationsinstruktioner

Honda dimma ljuset OEM Installationsinstruktioner


De flesta Hondas kommer med dimljus. Om du har någonsin kört på natten genom en tjock dimma, då vet du hur viktig en bra uppsättning dimma lampor kan vara. Dessa kraftfulla lampor ligger lägre på fordonets front för maximal väg belysning. När en dimma lampor brännskador ut en ersättning ska installeras så snart som möjligt. Lyckligtvis, du behöver inte spendera en förmögenhet på garaget för denna reparation som det kan göras hemma kort ordning.

Instruktioner

• Kör din Honda till en säker och väl upplyst plats lämplig för arbete, till exempel en uppfart eller närliggande parkering. Sätta bilen i "Park," engagera nödbromsen och stänga av motorn. Du vill vänta ca 30 minuter för att vara säker allt har hunnit svalna innan du fortsätter.

• Krypa under främre delen av din Honda och inspektera området direkt bakom dimman lätta lins som har slutat att fungera. Här hittar du dimman lätta monteringsarbeten. Beroende på modell och år av din Honda vara där många en plast eller gummi access panel skyddar den inre ljusa församlingen. Ta bara en flat skruvmejsel och bända detta off.

• Koppla bort kabelnätet som levererar ström till Hondas elektriska system till dimma ljuset. Det gör helt enkelt ta tag i stickproppen och pressa sidorna av det samtidigt som du drar.

• Ta bort gammal fog lätta monteringsarbeten. Först hitta tre bultarna som håller dimljus i stötfångaren. Ta bort dessa med en skiftnyckel och skjut hela församlingen ut.

• Skjut in en ny OEM stil dimman lätta monteringsarbeten i hålrummet i stötfångaren och säkra den med tre bultarna i dimman lätta kit. Tillbaka kabelnätet och knäppa på panelen tillgång.