mynewspapers.net

Homeopatiska utslag salvor för hundar

Homeopatiska utslag salvor för hundar


Utslag på hundar uppstår för en mängd olika orsaker alltifrån bett av en enda loppa till allergi mot mat hunden äter. Många gånger, bestäms den korrigerande åtgärden som av orsaken. Också, utan att veta orsaken till utslag, det är svårt att stoppa nya utslag bildas även om du har möjlighet att bli din hund av ett utslag. Men det finns homeopatiska produkter som kan behandla symtom på hund utslag oavsett deras orsak.

Loppa dermatit

Behandling av hudutslag orsakade av loppan och fästingen skiljer sig från behandlingen för en svampinfektion. Hundar med loppor allergier kommer att drabbas av utslag och finnar från bett av en enda loppa. En kontrollampa tecken på att utslag orsakas av loppor allergier är om utbrytning från hundens midja till svansen. Om detta verkar vara problemet, hjälper en salva som innehåller mynta och eucalyptus oljor lindra utslag medan avvärja loppor. Tillsätt vitlök och jäst till din hunds mat, och massera huden och pälsen med pulver och salvor som innehåller rosmarin, malört och citronella.

Jästsvampinfektioner

Jästsvampinfektioner orsakas ofta av en matallergi men kan också orsakas av en liten bit eller annan irritation. Hunden kommer att bita på platsen för irritationen och så fukta pälsen och huden i området. Detta ger den perfekta platsen för jäst, eller candida, blomma. Om detta verkar vara problemet, kommer att använder en salva du kan göra själv med lite vaselin, nattljusolja och ringblomma lindra klådan och lugnar utslagen. Trollhassel är också ett bra hem rättsmedel för jäst som det hjälper för att torka ut utslag och orsakar området för att vara fientligt inställd till candida så det inte kan växa.

Idiopatisk utslag

Idiopatisk utslag eller utslag av okänt ursprung, svarar nästan alltid på en salva eller salva som innehåller havremjöl. Du kan antingen lägga till havregrynsgröt till hundens badvattnet genom pulverising en kopp rå havre i en mixer och strö det i badet, eller göra en pasta med kokt havregrynsgröt som har svalnat. Havregrynsgröt-baserade produkter såsom schampo och balsam, och aloe vera eller hydrokortison salvor är alla standard botemedel för hundens utslag oavsett orsaken. Behandling av symtom på intensiv klåda, hjälper rodnad och svullnad med salvor att lugna huden hålla din hund bekväm tills orsaken till hudutslag kan bestämmas och tas upp.