mynewspapers.net

Homeopatiska psoriasisbehandlingar

Homeopatiska psoriasisbehandlingar


Psoriasis härrör från ett problem med immunförsvaret. Det orsakar djupa hudceller att stiga till ytan för snabbt. Detta ger fläckar på huden som är tjock, röd och fjällande, kliande och öm. Traditionella behandlingar inkluderar krämer och hudkrämer, bada i saltvatten och medicinering. Psoriasis kan säkert behandlas med homeopati utan biverkningar av receptbelagda mediciner.

Homeopatiska medel

Homeopatiska läkemedel är säkra att använda med andra behandlingar. Välj den lösning som bäst passar alla dina symptom. Om en åtgärd inte fungerar, välja en annan. Det kan ta lite tid att se förbättring. Eftersom psoriasis är en komplicerad sjukdom, har du bättre framgång arbeta med en utbildad homeopat. Mest Homeopatiska medel kommer med dosrekommendationer. Om din inte gör det, börja med tre pellets (tabletter) i 30C styrka eller styrka. Om du ser en förbättring, vänta och låta den korrigerande åtgärden som fungerar. Ta en andra DOS när förbättring bromsar eller stoppar. Hur ofta kommer du att ta ett botemedel beror på hur du svarar. Du kan behöva doser flera gånger dagligen, eller bara en gång varannan dag.

Värme förbättrar symtomen

Välj Arsenicum Album om din hud är torr och fjällande och tenderar att bli smittad. Om repor gör klåda värre, men att man värmer gör det bättre, kan då Arsenicum Album hjälpa. Detta är rätta val om du är lätt utmattad, ängslig, tvångsmässigt snyggt och ofta kylig. Om tillämpa värme lindrar din klåda, överväga Rhus kiurushi. Människor som svarar bäst på detta rättsmedel är ofta rastlös och tenderar mot muskelstelhet. Denna lösning hjälper om din hudutslag kliar intensivt och är röd och svullen. Du kan tenderar mot pacing och längta efter kall mjölk. Välj Calcarea carbonica om din hudproblem förvärras av kallt väder, du enkelt tröttna efter ansträngning, tenderar att vara överviktig, har clammy händer och fötter och är oftast ansvarig men överväldigad av för mycket arbete och stress. Du kan också ha cravings för sötsaker och ägg, vara orolig, rädd för höjder och klaustrofobisk.

Värme förbättrar inte symtom

Om klåda förvärras genom att tillämpa värme, överväga grafiter. Välj grafiter om huden är tuff, läderartade, sprickor och du brukar klia så mycket du orsaka dig att blöda. Detta är rätta för människor som har svårt att koncentrera sig på morgonen, och har en lång historia av hudsjukdomar. Anser att Petroleum om din klåda blir värre på natten, speciellt efter att du får i sängen och få varma. Människor som kommer att dra nytta av Petroleum ofta märka bloss efter känslomässiga stress. De har mycket torr hud, känner sig kall efter repor, har hårda läderartade huden och problem med sina fingertoppar och handflator. Anser att svavel om värme gör din hud klåda och bränner och du tenderar att mår sämre efter ditt badkar. Svavel hjälper ofta människor som har provat receptbelagda behandlingar utan framgång. Om du känner dig allmänt kyligt, men huden känns bättre med tillämpning av kalla, välja Mezerum. Människor bästa hjälpt av detta rättsmedel är allvarliga, uppleva ångest som magbesvär, längtar efter fet mat och må bättre i friska luften.

Andra symtom

Välj Mercurius solubilis om dina lymfkörtlar tenderar att svälla, och din hud ser ut fuktiga eller oljiga. Detta är rätta för människor som är mycket känsliga för temperaturförändringar, intensiv och något impulsivt. Om psoriasis utbrott visas över hela kroppen, inklusive könsorganen och naglar, Välj Sepia. Detta är rätta för dig om ditt humör och energi förbättras genom träning, din hud tenderar att vara hård och torr och du ofta känner dig irriterad och förtjusta om familj, liv och arbete. Människor som gynnas av Staphysagria ofta har utbrott på deras hårbotten, men kan ha dem någonstans på kroppen. Välj denna lösning om din psoriasis började efter en period av sorg eller undertrycka dina känslor. Detta är den rätta lösningen om du verkar lugn och ödmjuk på utsidan eftersom du tenderar att begrava din ilska eller smärta.