mynewspapers.net

Homeopatiska örter för katter med diarréKatter får diarré av olika skäl. Vissa katter har känsliga magar och reagera på stress eller en förändring i kost. Andra har ett tillstånd som colon irritabile, vilket gör diarré ett pågående problem. Homeopatiska örter kan hjälpa dig att bekämpa din katts diarré och underlätta dess obehag.

HAL Elm

Barken från trädet HAL elm innehåller växtslem, som när den torkas, pulver och blandas med vatten blir gel-liknande och rockar och lugnar matsmältningssystemet. Enligt veterinären Jean Hofve är det säkert och icke-giftiga för katter. Ge drabbade katter 1/4 tsk HAL elm pulver med kallt vatten för varje 4,54 kg. av vikt. I "Den nya naturliga katt," ger Anitra Frazier ett recept på hal elm sirap. Lägg 1/2 dl kallt vatten och 1 tsk av hal elm pulver i en kastrull. Piska som den kommer till en koka, sedan svalna och ställ i kylskåp. Ge 1 tsk till katten innan varje måltid mot diarré.

Lakrits

Lakrits främjar wellness i tarmen genom att öka blodflödet och minskar muskelspänningar. Deglycyrrhizinated lakrits är ett utdrag ur lakrits som är mer vanligt förekommande eftersom den inte har biverkningar på binjurarna som raka lakrits gör. Neutered katt verkar inte ha adrenal biverkningar att icke-kastrerade katter, så Använd antingen form på dem. Följ rekommendationerna från din veterinär när du använder lakrits. Om du använder en over-the-counter komplettera, Följ instruktionerna på flaskan eftersom de finns i olika koncentrationer.

Andra örter

Det finns flera andra homeopatiska örter som hjälper katter med diarré. De flesta kom blandade i formler, så de arbetar tillsammans för bättre effektivitet. Kamomill är ett exempel på en homeopatiska ört som bekämpar diarré. Den stöder kattens immunförsvar och hjälper till med inflammation. Konsultera din veterinär för andra alternativ.