mynewspapers.net

Homeopatiska medel för viktminskning

Homeopatiska medel för viktminskning


Att förlora vikt är allmänt korrelerad med att upprätthålla en hälsosam kost och efter en strikt träningsprogram. Denna process kan kompletteras med Homeopatiska medel som kan hjälpa individer att gå ner i vikt av lugnande cravings och förbättra metabolism.

Aloe

I allmänhet finns som en gel att läka sår, är aloe också känd för sin förmåga att producera tarmrörelser och renar kroppen, som är till hjälp vid viktminskning.

Grafiter

En kraftfull lösning för personer som har en konstant känsla av hunger så väl som för menopausala kvinnor, grafiter kan förbättra matsmältning och ämnesomsättning. Grafiter kan tas mellan måltiderna att minska suget.

Calcarea Carbonica

En kraftfull växtbaserade stimulerande för kontroll cravings och lugna nerverna calcarea carbonica kan öka ämnesomsättning när bantning.

Ignatia

För känslor av ångest och nervositet när bantning, kan ignatia lindra spänningar och äta för mycket, särskilt av sötsaker.

Nux Vomica

Många dieters använda Nux vomica, särskilt de som tenderar att frossa i mat och dryck. Nux vomica lugnar en intensiv önskan om mat och sätter individen till mods.

Lycopodium

Egenskaper i lycopodium kan inducera metabolismen att arbeta snabbare och med levern i produktionen av galla. Lycopodium är specifikt för individer som längtar efter godis.